Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hej ja też nie lubię czekać wróciłam na 2 miesiące do pracy a pakuje tzn układam na inną półkę w szafie co zabrać żeby dużo tego nie było ale nadzieja jest że szybko czas popłynie Może jeszcze ktoś się zglosi
Czy potrzebuję czepek kupić na basen bo na basenach krytych jest potrzebny. Wątpię aby z moim kolanem (zgiecie 40*) mógłbym wejść do basenu. Nigdy nie byłem w sanatorium, w skierowaniu piszą że strój kąpielowy zabrać.
A czy potrzebny to nie wiem ale może ktoś coś podpowie bo ja też zielona w tych sprawach na termach nie ma takiej potrzeby kos coś wie Miłego weekendu Ja jutro śmigam na weekendzie do Ustki