Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Insignia 2010 pisze: 04 paź 2019 06:59
Moje pierwsze razy ....... trafiłem od razu ekstra Żegiestow Krtnica choc i tak się nie przejmowałem bo adoptuje i integruje się dobrze w nowym środowisku i otoczeniu . Fakt zawsze autem bo i coś zobaczyć można , ale i tak zawsze buty dobre do wędrówek i strój treningowy zabieram wiec polecam i tobie.
Witam
Dziękuję za dobre słowo i podpowiedzi. Dużo zdrówka życzę i pozdrawiam cieplutko
Hej .....jest tylko jeden problem ....współ lokator w dzisiejszych czasach wszyscy są podzielenie i nadal pan prezes dba o to aby ta sytuacja się zaostrzenia .......ale zawsze można poprosić o zmianę motywując ten fakt
Gwiazdeczko dziękuję za pozdrowienia i jeszcze raz życzę z całego serduszka jak Najmilszego pobytu kurowania się i przede wszystkim jak najlepszych lokatorek Właśnie te współlokatorki jak Andrzej wspomnial to też ważne i zaraz myśli się jakie będą. Gwiazdeczko napisz jak dojedziesz i jakie w pokoju masz Kobietki