Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Stokrotka48 pisze: 05 paź 2019 08:51
Gwiazdeczko dziękuję za pozdrowienia i jeszcze raz życzę z całego serduszka jak Najmilszego pobytu kurowania się i przede wszystkim jak najlepszych lokatorek Właśnie te współlokatorki jak Andrzej wspomnial to też ważne i zaraz myśli się jakie będą. Gwiazdeczko napisz jak dojedziesz i jakie w pokoju masz Kobietki
Hej hej Stokrotko
Jestem na miejscuMyślę że nie będzie tak zle. Na początek drętwo. Cieple pozdrowionka
Witam Szanowna Gwiazdo...,
Cieszę się że podróż minęła szczęśliwie i już jesteś na miejscu i oby ten pobyt był wspaniały!!!! czego życzę z całego serca i proszę mieć optymistyczne podejście do wszystkich i do wszystkiego i cieszyć się z pobytu tam..widzę że ambitne plany, tylko podziwiać i oby udało się wszystkie spełnić i by dopisało towarzystwo ..życzę serdecznie... A przede wszystkim udanych zabiegów i lepszej formy zdrowotnej I proszę uważać w te chłodniejsze dni by się nie przeziębić, szczególnie czasem tak bywa na zabiegach gdzie wietrzą lub jest za zimno bo nie dogrzewają... Trzeba uważać....
Dobrych chwil w sanatorium życzę...
Serdecznie pozdrawiam i wszystkiego dobrego życzę
No super.....rozejrzyj się dobrze .Najlepiej jutro na śniadanie wejdź jako ostatnia , to lukniesz na ogół towarzystwa - i wyjdz jako pierwsza .....no i chyba dziś parkiet i dobra zabawa ..a tak ogólnie to super pobytu ja w poniedziałek będę wiedział gdzie moze pojadę ja król ZUS zadecyduje -wola jego
Gwiazdeczko cieszę się że szczęśliwie dojechalas, dziękuję za pozdrowienia na początku drętwo bo każdy pewnie czeka na kogoś reakcje. Pewnie i u mnie tam będzie w Jedlcu za dwa tygodnie. Życzę jak najlepszych zabiegów i super udanego całego turnusu.. I czekam na relację jak tam jest
Jak myślicie, czy tak ok 17 godziny dojechać na Turnus to nie jest za późno? Nie mam jak wcześniej a po nocach nie będę spala na dworcu czekając na pociąg czy autobus. Czy lepiej zadzwonić zapytać się? Gwiazdeczko napisz czy na kolacje zalapalas się i jak pokoik ogólnie, na końcu zajechać to może najsłabszy pokój dostanę
Witajcie, wydaje mi się że lepiej zawsze z rana przyjechać, bo będzie lepszy pokój..moja koleżanka wyjechała o 4:00 w nocy swoim autem i byla na 7:00 rano i panie z recepcji były pełne podziwu że tak o świcie przyjechała i daly jej jedynkę....pytały jej się dlaczego tak wcześnie przyjechał a przecież można później a ona odpowiedziała im żartem że przyjechała pojedynkę tak wcześnie i dostała....Natomiast w tym sanatorium były przyjęcia już od poprzedniego dnia i też się bała czy coś będzie wolnego ale ludzie wyjeżdżają w różnym czasie , część wyjeżdża w jeden dzień a część wyjeżdża w drugi dzień, tak samo jak są przyjazdy .To wszystko zależy od sanatorium..
może w takim wypadku lepiej zadzwonić i poinformować się i poradzić pani z recepcji o ile będą bardzo miłe....jak się jedzie z funduszu tomasie posiłki od obiadu w danym dniu a z zus-u nawet od śniadania przez cały dzień.....
Proszę pamiętajcie zawsze warto przyjechać wcześnie rano a najlepiej dzień wcześniej zapłaci się za nocleg ale i przyjęcie bez kolejki i już nie wspomnę o ekstra pokoju A i z panią przyjmująca umiejętne można załatwić temat odpowiedniego lokatora .
Doświadczony Kuracjusz Insygnia się uaktywnił i dzieli się swoimi doświadczeniami z innymi-jak Miło Szczęśliwych Dojazdów na Kurację,Udanych Zabiegów,Super Towarzystwa w pokojach,na zabiegach,tańcach i pokojach Życzę i Pozdrawiam
Insignia 2010 pisze: 05 paź 2019 18:40
No super.....rozejrzyj się dobrze .Najlepiej jutro na śniadanie wejdź jako ostatnia , to lukniesz na ogół towarzystwa - i wyjdz jako pierwsza .....no i chyba dziś parkiet i dobra zabawa ..a tak ogólnie to super pobytu ja w poniedziałek będę wiedział gdzie moze pojadę ja król ZUS zadecyduje -wola jego
Dziękuje za rade tak zrobie...pozdrawiam i trzymam kciuki