USTROŃ-RÓWNICA

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
nena
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2013 07:56
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Re: USTROŃ-RÓWNICA

Post autor: nena »

Napiszcie proszę coś o wyposażeniu pokoi. Jest czjnik, miska aby przeprać co nieco, tv, ręczniki? Można gdzieś skorzystać z żelazka?
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Byłem w Równicy na przełomie sierpnia i września ubiegłego roku tzw. prewencja rentowa ZUS (kardiologia - III piętro) Wcześniej bezproblemowo zarezerwowałem jedynkę.
Na wyposażeniu telewizor - płatny, czajnik, sztućce, kubek, talerzyk. W łazience miska na drobne przepierki, żelazko można było wypożyczyć w dyżurce pielęgniarek.
Tak przynajmniej było na tym piętrze gdzie ja byłem, ale Równica ma ich XI :D , z tym że piąte chyba w remoncie i kwaterują w innych ośrodkach. Ktoś o tym wspominał na forum.
Wpisz w wyszukiwarce Równica Ustroń( lupa w prawym górnym rogu ) tam sporo wpisów o Równicy, również i moich.
http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewto ... 5co#p23264
Pozdrawiam
nena
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2013 07:56
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: nena »

violet58, dzięki bardzo za informacje :P już zabieram się za czytanie Twojej relacji z pobytu w Ustroniu ;)
ODPOWIEDZ