Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hejka Krzyknis,
Widzę szalejesz....znowu drugi raz w tym roku w Busku....chyba....tylko zazdrościć... powodzenia życzę i samych superowych rehabilitacji, choć chyba nie wszystkie możesz....Tam uważaj na procenty...hihi...i pięknych chwil życzę... wszystkiego dobrego...
Pozdrawiam serdecznie.. ...
Hejka Muzyczka , lukasz77 opiekie mam super przez personel, zabiegi mam takie aby mi się nic nie stało. Chodzę na masaż wodny z piwa co drugi dzień. Stolik mam 7 trochę zapominam o problemach, ale dużo przedemna, jutro też laska ma przychac to może ona jakoś pomoże zapomnieć o innych sprawach. Dużo się dowiedziałem ale wszystko mnie to przerasta. Pozdrowienia z Buska dla Muzyczki, lukasz77.
Witaj Książę, dzięki za napisanie, spokojnie, ostrożnie i bezpiecznie....rehabilituj swe zdrowie....
Wszystkiego dobrego życzę....
Uważaj,... laski, laseczki i itp...wszak miłe chwile, cieszyć się.....i te masaże wodne z piwa...hm....i nic na siłę, by zapomnieć....w ramach normy.... pilnuj...
Dobrego pobytu życzę....
Witam książę...
Hm...chyba masz rację, ja też bym tak wolała.
..tzn..tylko chodzi mi o płeć przeciwną....ale 30 tka... za młodzi i za ...... wolę 40...50.....hihi.. pozdrawiam serdecznie
Hej Muzyczka, zawsze jak idziemy ze znajoma do restauracji to wszyscy się patrzą bo ja 35, a ona 20 lat starsza. To też przepaść wiekowa. A w sanatorium to tylko personel młody i to też nie wszystkie osoby. A na siłowni w stolicy to też same dziewczyny pracują i same większości młode . Wyżywienie jest ok, szkoda że na sali ćwiczeń nie mają lepszego sprzętu:(. Pozdrawiam.
Hejka Książę, już nie przesadzaj...to co wiem na siłowni jednak musisz chyba bardzo uważać i dla Ciebie aż tak bardzo wyspecjalizowany sprzęt niepotrzebny pilnie... tak mi się wydaje....hi... a co do różnicy wieku i przepaści - to trzeba się pilnować żeby nie dostać zapaści... Aczkolwiek wydaje mi się, iż wszystko też zależy jak konserwowaliśmy się i jak się zabalsamowa liśmy ....wtedy nie widać aż tak różnic być może...hihi... A i są osoby które lubią tylko starsze Ale i są osoby które lubią tylko młodsze... Hi...
Miłych chwil w Busku życzę.. choć wydaje mi się że teraz zimno.... , jak na spacerek parku ale ty się na pewno trzymasz cieplutko..... czego Ci życzę... !!!...
Ciekawa jestem czy już kasztany zleciały tam...?... Zawsze uwielbiałam je zbierać.....
Wszystkiego dobrego życzę pozdrawiam serdecznie i owocnych zabiegów.... różnych.... hejka
Kasztany już pospadaly, busko trochę się ochlodzilo bo dzisiaj bylo -1, i już problemy z oddychaniem . Chodzę czasami na masaż z piwa to mnie rozgrzewa na maksa .