Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
No cóż , jadę a co tam zastane i jakich ludzi poznam pozostawiam losowi:)..................najważniejsze , żeby mi zabiegi ;pomogły.Pozdrawiam Wszystkich i do zobaczenia w Sanatorium:)
Witam!Poszukuję z kimś się zabrać 5.11.2013r z Ostródy do sanatorium Gdańsk-Sobieszewo.Jeżeli ktoś ma miejsce proszę o kontakt na nr.664 875 477.Chętnie dołożę się do paliwa.Pozdrawiam
Dostałam skierowanie do sanatorium Jantar Gdańsk - Sobieszewo od 27 stycznia 2014 r.Jadę z Lublina ale mogę też wyruszyć z Warszawy. Mam pytanie.Nie wiem jak tam dojechać docelowo. Może ktoś z Was również ma skierowanie na ten sam turnus i mógłby zabrać mnie ... miłą kobietę lat 46- oczywiście dorzucam się do transportu. Prosze piszcie na poczte .Oto mój tel... 505176608.
Pozdrawiam Kasia
Witam wyjeżdżających 5 listopada, to już niedługo. Jak tam podlasiacy, jedziemy pociągiem o 6 z minutami. Mam tylko takie pytanie do którego konkretnie trwa turnus 28, czy 29. Pozdrawiam
Jadę do Sanatorium " Jantar" do Sobieszewa na turnus rozpoczynający się 30.11.2013. Jadę z Inowrocławia ( Kujawsko - pomorskie ) .
Najpewniej pojadę pociągiem relacji Inowrocław - Gdańsk 30 listopada o 7.45.
Czy ktoś udaje się w tym terminie na turnus z moich okolic ?