Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jacky6
.. każda kobieta i rano i przed imprezą, randką, sanatorium musi mieć swój czas. No bo jak inaczej. A nie daj Boże w ręce nieznanej fryzjerki wpaść.... katastrofa. a właśnie dzisiaj gonię do fryzjera. Tego samego od lat. Tylko na przydział poczekam.
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2019 12:47 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
Aliszka pisze: 11 wrz 2019 11:56
Witajcie, nie mam przydziału nadal, numer 2275, ale moja znajoma ma coś ok1800, taki sam profil leczenia i również nie ma przydziału. Podjadę po zwroty po 14 października i wezmę co będzie:( Jadę pierwszy raz, nie jestem wymagająca. Chciałabym dużo, dobrych zabiegów, zero stresów i chociaż jednego partnera do tańca i spacerów w podobnym wieku , a co jakieś wymagania miec mogę przecież.
Aliszko moja znajoma złożyła na początku stycznia. Przydział na początku sierpnia wyjazd koniec września. Przydział dostaniesz zapewne za około 2 tygodnie może 3. Wyjazd koniec listopada początek grudnia. Życzę Ci fajnych zwrotów a jeżeli się nie uda to fajnego przydziału. Co do partnera... jakoś tak podczas wyjazdów to dla mnie najmniejszy problem. Ale już towarzyszki w pokoju jak najbardziej. Wszystkiego dobrego. Daj znać co i jak.
Będę się cieszyła wszystkim:) Ale mam pytane, jeśli ktoś jechałby do Ustronia w tym terminie, to chętnie zabiorę ze sobą, wybieram się autem z okolic Legnicy:)
Witaj Aliszka, odpowiedziałam na twoją propozycję wspólnej podróży i coś nie mam odpowiedzi, więc jeszcze raz tu pisze: też jadę od15 listopada do 6 grudnia do Ustronia, ale do sanatorium Kos , będę jechać z Polkowic, chętnie skorzystam że wspólnej jazdy, oczywiście dojadę na miejsce zbiórki i dołożę się do kosztów paliwa, czekam na informację, pozdrawiam Halina