Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Czytam Was często i zazdraszczam...mało uzdrowisk widziałam a nawet jeżeli jak Świnoujście to te drobne szczegóły mi zniknęły. I pech bo nie mam czym takich starych wyjadaczy zaskoczyć. Może w przyszłym roku coś ciekawego zwiedzę...marzy mi się i Ustka właśnie i Rymanów I Szczawnica I Polańczyk i Sopot po sezonie. Pozdrawiam Was Poszukiwacze.
A tak mi się przypomniało,że od czasu do czasu,lubisz wrzucać zadupia
I od niego zaczęłam poszukiwania .Byłoby szybciej,tylko ostatnio na przymule przyszło mi szukać
Zajechałam laptopa i takie coś przymulone w zastępstwie mam
Zauważyłem ale te sześć minut to pewnie drugie miejsce i też dla Nutki.
Hmmm. Trzeba pomyśleć skąd teraz fotki wrzucać? Kurorty nie, zadoopia też nie. Eeech.