Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Ty choć 4 razy zagościłeś w Sanatorium..... coś tam poziorałeś. A ja bidula tylko raz się kurowałam. Wszystko co znam, to w większości ze spacerów ludkiem po google maps
Był przez moment post Bożeny domagający się uściślenia odpowiedzi. Pewnie nie doczytała. Stąd moje stwierdzenie. Za chwilę autorka swój post wycofała a ja zostałem ze swoim ... Nie pri czom .
Czyli - żadnej dogrywki nie ma, zagadka rozwiązana w 3 minuty.
Widzę, że tu jakaś ustawka potrzebna byłaby, żeby jakiś rekordowy wynik zaliczyć . Tylko z kim tu się ustawić w tym porządnym towarzystwie... .
Wiem! Drugie konto se założę