Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Elik11 pisze: 25 paź 2019 18:25
Mój numer na dziś 7834, męża coś 11900, ciekawe czy udało by się razem pojechać? Ja - pewnie w tym roku nie zgodnie z kolejką, chyba wolałabym grudzień niż luty, może być zimno.
Jaka szansa na skierowanie w góry, czy pomorskie to bliżej?
Witam Elik 11 mamy zbliżone numery ja mam 8224 na dzis wiec czekamy dalej w grupie razniej
Pozdrawiam
Witam wszystkich kuracjuszy i tych na walizkach i tych co czekają w niepewności za 17 dni wyjeżdżam do Krynicy Zdrój z czego się bardzo cieszę czas biegnie szybko każdy się doczeka czego wszystkim życzę. Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco.