Biały Orzeł Iwonicz Zdrój (31.10.2019)

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Beti11
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 kwie 2019 21:28
Oddział NFZ: Śląski

Re: Biały Orzeł Iwonicz Zdrój (31.10.2019)

Post autor: Beti11 »

Byłam w Białym Orle w maju tego roku bylo super. Klimacik tworzą kuracjusze i bliskość Krakowiaka 😉 . Proponuję zabrać dmuchawę bo będzie zimno w pokojach i ciepłe ubrania . Okna są w tym zabytku bardzo nieszczelne. Jedzenie ujdzie...kobietom wystarcza. Zabiegi na miejscu z wyjatkiem basenu. Polecam badanie u Pani doktor nie u faceta. To szefowa centrum zabiegowego i można ustalic zabiegi. Polecam grote solną w ramach zabiegów 45min relaksu cudo. Pokoje od strony tarasu są fajne po przeciwnej stronie ciemne. Warunki skromne ale do zniesienia.W osrodku brak kawiarenki i świetlicy . Nie ma gdzie posiedziec w grupie. Z ZUSu pokoje wszystkie 2 osobowe.
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2018 19:45
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Muzyczka »

Droga Moniko,
Jeśli mogę Ci poradzić to może jedź od siebie z domu wcześnie rano żeby tam być też nie za późno bo potem już jest mniejszy wybór pokoi.. chyba ... Ja jak jechałam to byłam po 7:00 rano, ale to było w czerwcu... jeszcze załapałam się na śniadanie o 8:00 i pamiętaj jak się ma skierowanie z zus-u to możesz być w ostatni dzień też należy Ci się nie tylko śniadanie jak z funduszu tylko i obiad i kolacja i tak samo w dniu przyjazdu możesz mieć i śniadanie obiad i kolację... To chyba już od jutra zaczynasz...a może też zadzwoń i czy można przyjechać wcześniej wieczorem lub po południu z opłatą za dobę ale nie wiem czy coś mają wolnego ale czasami zdarzy się że ktoś wyjedzie wcześniej czasem przypadkiem.....
Miłego pobytu przede wszystkim i dobrych zabiegów...by wszystko było dobrze, i niestety bardzo trzeba uważać żeby się nie przeziębić jak będziesz chodziła na zabiegi.....
Pozdrawiam serdecznie i najlepszego życzę..
Monika 012
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 lip 2019 12:15

Post autor: Monika 012 »

Dzięki Muzyczka😉 Jestem już w BO. Mam pokój od strony słonecznej, ale z balkonem, w pokojach chłodno .Przydał się grzejnik. Jedzenia faktycznie dla kobiet wystarcza ale mężczyźni dojadają. Jedzenie gotowane jest w Excelsiorze i dostarczane do nas w ramach cateringu. Można korzystać z całego mnóstwa wycieczek ,oczywiście płatnych. Ogólnie ok.
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2018 19:45
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 3 razy