Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czekoladka pisze: 27 paź 2019 11:31
Żyję już na tyle długo iż wiem, że pewnych zachowań, nawyków, naszej natury nie ukryjemy, szczególnie w sytuacjach kryzysowych i kłótniach. Wtedy wychodzi nasz prawdziwy charakter. A już bezwzględnie buractwo, chamstwo i pieniactwo.
Jeżeli ktoś z założenia, dla zabawy robi z ludzi idiotów to i tak... patrz punkt pierwszy.
I tak... prawdziwego mężczyzny nie da się udawać. I stan jego konta nie ma tu nic do rzeczy. Umysłu, serca jak najbardziej. A już nic wspólnego ani z dżentelmenem ani z prawdziwym męźczyzną nie mają dla mnie osobiście Ci przechwalający się podbojami i romansami... cóż stan umysłu...
Ot tyle.
Mam takie samo zdanie,świetnie to ujęłaś Czekoladka