Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Nie chciałabym jechać w Święta do sanatorium..robiłabym wszystko, żeby przesunąć, po Świętach, to tak...
Ale jak nie ma się wyboru, to ma się to co jest..
Pozdrawiam..
Ja spędziłem Wielkanoc w Busku i było bardzo miło a co najważniejsze świątecznie z dyngusem włącznie.
Widziałem Iwonicz w świątecznej szacie i bardzo mi się podobało.
Już raz przekładałem wyjazd,nie chcę przeginac. Tak wyszło,trudno,jakoś się przetrwa.
Może będzie całkiem sympatycznie,oby.. Liczę tak po cichu,że 24 uda mi się wyrwać do domu .Pozdrawiam.
Ja bym się na twoim miejscu nie martwił. Święta na pewno spędzisz w domu. Puszczą was 24. Mój wujaszek też tak miał tyle że w Krynicy. Wszystkich którzy chcieli wypisali w wigilię a jak ktoś miał dalej to mógł jechać 23 po obiadku. Spoko zabiegów nie ma a oni też chcą mieć spokój w święta.