Cieplice Stoczniowiec

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
leszek1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2009 00:24

Cieplice Stoczniowiec

Post autor: leszek1958 »

Witam, proszę o wszelkie informacje o rehabilitacji ogólnoustrojowej w Cieplicach sanatorium Stoczniowiec.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
taka_tam
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 maja 2013 14:13

Re: Cieplice Stoczniowiec

Post autor: taka_tam »

Witam :) Byłam w Cieplicach w sierpniu ale w Domu Zdrojowym i było SUPER . Byłam pierwszy raz w sanatorium z prewencji ZUS , ale jestem bardzo zadowolona. Jezeli masz jakies pytania pisz do mnie bezposrednio , albo na adres [email].pl.
Pozdrawiam !!
guma1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2009 20:39
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: guma1958 »

Współczuję!Najgorsza rudera w Cieplicach.....Załatwiaj Sobie D.Zdr.,tam jest super.Stoczniowiec to pomyłka......
ninak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lis 2012 16:21
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: ninak »

Leszek 1958 po powrocie opisz pobyt.Mam tam rehabilitacje na przyszły rok. :)
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Stoczniowiec stary budynek znajduje się na tyłach Domu Zdrojowego za mostkiem ,,,Pokoje małe ,,stare meble ,,,w budynku tylko stołówka ,,,Okna niektórych pokoi znajdują się półtora metra od następnego budynku ,,,Polonii ,,,tam tez znajduje się : Dyskoteka Dorosłego Człowieka :
ODPOWIEDZ