Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A ja nie mam apetytu bo dopadło mnie przeziębienie - to tak w kwestii jedzenia czy nie jedzenia
Muszę się wykurować przed wyjazdem na kurację
Co do wyborów i wyników to jestem zaskoczona, że ktoś zechciał na mnie głosować ale cichoo bo jeszcze mnie ktoś o coś posądzi.
Miłego dnia wszystkim życzę
Ale następuje wysyp żab no i jak tu nie mieć focha,wszak ten wizerunek został zgłoszony w urzędzie patentowym a za tym, umożliwiają prawne ściganie osób, które wykorzystują wynalazek bez zgody właściciela praw patentowych
MAX pisze:rodacy! głosujcie! poprawcie frekwencję!sponsorzy się denerwują,nie wiedza czy się wycofać czy dołożyć co nie co,moi konkurenci liczą na Was!!
Agitacja pełną parą. Wszystkie ręce na pokład.
MAX - to mają być wolne, demokratyczne wybory, czy takie jak na Białorusi?
Myślalem, że choć grochówka będzie gratis, lub jakaś kiełbasa "wyborcza" ew. do sklepów coś ekstra trafi
No to jak nie chcesz żebym głosował na Ciebie, to nie. Łaski bez...