Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mam takie pytanko do osób, które przebywały w Muszynie przy ul.Mściwujewskiego 1
~ Jak właściwie nazywa się ten ośrodek, jakie panują tam warunki, zwyczaje, wyżywienie itd.
Uzdrowisko nazywa się "Muszyna" byłem dwa lata temu,było to moje pierwsze sanatorium i może dlatego jestem do dzisiaj podekscytowany jak sobie wspominam tam pobyt a było naprawdę super.Zabiegi na miejscu, najlepiej wspominam basen nie jest to basen olimpijski lecz rehabilitacyjny dodam.Jadło niezłe aczkolwiek jak na chłopa troszkę mało.Personel miły.Widoki im wyżej tym lepiej.TV jak ktoś ogląda płatna dają kabel i pilota, wystarczy kawałek przewodu antenowego i oglądasz.Miałem pokój studio czyli było dwa pokoje,łazienka,wc i kuchnia o i balkon.Pokoje 1 i 2 osobowe to klitki.Parking płatny.Miejscowość bardzo ładna spokój cisza miły ryneczek jednym słowem jest co zwiedzać.Warto iść do "Klimka" hotel 4* a w nim spa zajefajnye.
Instytut Zdrowia Człowieka w Wysowej, Sanatorium wMuszynie na Mściwujewskiego i IZC w Uniejowie to jedno czyli na pewno ok ( jeden właściciel )
A ja jadę do Revity od 17 10 i nikogo nie ma tu kto jedzie szkoda ..........pozdrawiam
Miskolc Tapolca baseny termalne na Węgrzech wyjazd cały dzień koszt był 100 zeta po drodze Słowacja i Koszyce do zwiedzenia.Druga wycieczka był Budapeszt.