A może spotkanie w ....Ciechocinku!!!!
Re: A może spotkanie w ....Ciechocinku!!!!
- many
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 cze 2013 19:00
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 4
SPOKO / Beti , wezmę Cie na kolanabeti4514 pisze:Witam Was wszystkich serdecznie ,zaprosił mnie na to forum Max ...dziekuje Ci pięknieJuz myslałam że nikt w listopadzie nie jedzie do Ciechocinka...a jednak ? Heh widzę że jest tu juz grupa" starych znajomych "więc nie wiem czy znajdzie sie miejsce dla mnie ?. Przeczytałam grzecznie wszystkie wpisy od poczatku i wnioskuje że jesteście fajnymi ludzmi
Jadę do Ciechocinka 7 listopada i jeśli znajdzie się wolne krzesło w kawiarni .....Pozdrawiam
-
forumowicz
-
forumowicz
Ciechu.Wiadomo mi tylko o kilku znajomych ,którzy mnie odwiedzą przejazdem ...no i obowiązkowo wbiją sie na imprezkę forumową .Tak więc....czekam na potwierdzenia obecności
- many
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 cze 2013 19:00
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 4
-
forumowicz
Nie bądź taki hop do przodu z tym piciem wódki ponieważ jesteś pewnie taki sam jak Ja czyli powąchamy nakrętke z butelki i od razu będziemy dawać ostro na imprezie u blondi
-
forumowicz
Zapraszamy im większe grono ,tym weselej będzie ....taką mam nadziejęjarek62 pisze:Jeśli Wasze spotkanie nie jest dla zamkniętego grona to chętnie bym się z Wami spotkał gdyż będę w tym terminie w Ciechu