Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wszystko zależy od tego jak się kto nastawi do pobytu i po co jedzie. Byłem wiosną w Wysowej .Super miejscowość ,jest gdzie pochodzić ,pozwiedzać . Okolica b. ciekawa .Plusem było też to ,że miałem środek lokomocji więc było mi łatwiej w zwiedzaniu okolicy. Też miałem do pokonania 800 km. Jeśli będzie możliwość wybiorę w tym roku turnus w Wysowej. Zabiegi z ZUS są wszędzie okrojone z tych które byśmy chcieli. W tej chwili na drogi oddechowe jest tylko Jutrzenka Wieniec i Biawena Wysowa. Może dojdzie Ustroń w przyszłym roku ,jeszcze trwa konkurs.
W bliskiej okolicy jest dużo cerkiewek łemkowskich , stadnina koni huculskich , Po za tym jak kolega wspomniał góra jawor i kaplica na niej . widoki super a przede wszystkim powietrze.(nie wiem jak jest o tej porze) Do Krynicy jest ponad 40km. podobnie do Nowego Sącza . Aby zobaczyć coś więcej potrzebne auto . Milego ,owocnego pobytu .
Dziękuję, tyszanka79, Bart40, sztani, czyli czekają mnie wycieczki w plener: Słotwiny, okolice Wysowej. A co w samej Wysowej? Fajne lokale a może funkcjonuje lokalny animator czasu wolnego?
zależy co sie rozumie pod pojęciem "lokalny animator" ale jest tam p.Piotr, przewodnik który zajmuje sie organizacją zarowno pieszych wycieczek po okolicy jak i organizacja wieczorków tanecznych czy innych atrakcji jak choćby "biesiada pod wiatą" czy spotkanie z góralami.