Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Toż wiem, że nas nie bierzesz pod uwagę Nawet nie staję w szranki, bo co to za odgadywanie, jak prawie że to moja fotka?
A z tym zakłopotaniem to Ty już nie przesadzaj. Ja to prawie że się nie odzywałam. W przeciwieństwie do pewnej latającej z telefonem to tu to tam Zołzy
A jak jest bez to znaczy że 14 milionów 731 tysięcy 973 ? czego ? to tak tłumaczysz może skróty myślowe ? a jak na nagrobkach pisze ? w innych krajach może tak piszą i wtedy jak to jest odczytywane