Wybory Królowej forum Nasze Sanatorium 2013

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.

Królowa forum

Agunia3
14
12%
Kruszynka
26
23%
Margot
35
31%
Rybka
15
13%
Słoneczko
24
21%

Liczba głosów: 114

Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Wybory Królowej forum Nasze Sanatorium 2013

Post autor: agunia3 »

No i widać,że niektórzy nie rozumieją co to zabawa. Panowie przypominam, że jest czterech kandydatów na króla i można oddać jeden, dwa lub trzy głosy bo każdy ma swojego faworyta i jak widać w wynikach nie tylko panowie M dostali głosy :) i podobnie jest z wyborami na królową - jak widać zresztą.
Więcej luzu :) i miłego dnia :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

aleś Jawa dowalił ostro! pozdrawiam Cię serdecznie!
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Panowie Pink i Jawa, jak przykro was czytac, a szczególnie ciebie Jawa, który przeciez do pewnego czasu pisałęś całkiem , całkiem........ wiele plusów ode mnie dostałeś bo uważałam, ze ci sie nalezy.Nigdy nie byłam i nie jestem złośliwa bo tego nie wyniosłam ze swojego domu rodzinnego. Moze miałeś wiele w zyciu naiwnych adoratorek lub za późno chciałeś dołaczyc do naszej zabawy ze swoją królową i moze dlatego popierasz Pinka w 100% :?: :?: Panowie kazda kobieta w swoim życiu ma jakiegoś swojego króla a wy macie swoja królowa. Myslę, ze to całkiem normalne w życiu codziennym ale aby zabawę traktować tak jak niektórzy tutaj na forum to po prostu jest śmieszne :D . Wiele osób to forum traktuje jako odskocznie od zycia codziennego i jego problemów. Moze ci co zazdroszczą nam takiej zabawy nie maja swojego zycia prywatnego, nie mają rodzin, mężów, żon nie maja rodziców i nie wiedza czym sa trudy życia. Moze dla nich taka zabawa to głupota??????? tez tak może byc. Ale wiele osób TUTAJ piszących chce sie bawić i zapomnieć o tych trudnych godzinach w pracy, gdzie twoi koledzy jakby mogli to by cie utopili w łyżce wody, moze jest tu wiele osób chorych dla których forum to jedyne miejsce odpoczynku od zmartwień . Więc myślę, ze jeżeli inni nie chca się z nami bawić to niech chociaż nie przeszkadzają.
Ps. Myślę, że nikogo nie uraziłam swoim wpisem.
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: Asik »

Jawa 53 pisze:
Pink pisze:...a ja też mam swoją Królową i się nie chwalę :D...i wcale nie będę pisał jaki ma nick ;)
Pink popieram Cię w 100% i ponieważ Admin zamknął Twój wątek tutaj nazwę te wybory "Casting na znalezienie nowych naiwnych adoratorek Maxa i Mixa.
Jawa, a na podstawie czego tak sądzisz? Przecież to tylko zabawa...
forumowicz

Drogie Panie Słoneczko, Asik i wszystkie które poczuły się urażone moją wypowiedzią .Bardzo przepraszam :oops: :kwiat: :kwiat: :kwiat: byłem zdenerwowany zamknięciem przez Admina tematu "Bojkot"jakoś nikt nie zamyka mediów w których PO namawia do bojkotu wyborów.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Jawa 53 pisze:Drogie Panie Słoneczko, Asik i wszystkie które poczuły się urażone moją wypowiedzią .Bardzo przepraszam :oops: :kwiat: :kwiat: :kwiat: byłem zdenerwowany zamknięciem przez Admina tematu "Bojkot"jakoś nikt nie zamyka mediów w których PO namawia do bojkotu wyborów.
Jawa :kwiat: ....z mojej strony przeprosiny przyjęte :D
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

HEJ HEJ TO JEST ZABAWA !!! CHYBA MOŻNA TROCHĘ OCZKO PRZYMRUŻYĆ I SIĘ UŚMIECHNĄĆ CHOĆBY DO SIEBIE SAMEGO ;)
:kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Jawa, skoro Panie przyjmują Twoje przeprosiny to chyba ok, co?
A gdybyś się wczytał w kolejny temat Pinka o rzekomej cenzurze (jest teraz połączony z tamtym by była ciągłość), to byś tam wyczytał dlaczego to zamknąłem. A powodem nie była bynajmniej wypowiedź Pinka bo sam też zabierałem głos w tym wątku.
Jeszcze więc raz powtórzę, czytajcie nim wyślecie własny post. Wiem, czasem można zgubić sens tego o czym było na początku wątku i mi się zdarzały wpadki, ale trzeba czytać, czytać, czytać... i pamiętać, że to tylko zabawa.
Zgoda?
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: Asik »

Jawa 53 pisze:Drogie Panie Słoneczko, Asik i wszystkie które poczuły się urażone moją wypowiedzią .Bardzo przepraszam :oops: :kwiat: :kwiat: :kwiat: byłem zdenerwowany zamknięciem przez Admina tematu "Bojkot"jakoś nikt nie zamyka mediów w których PO namawia do bojkotu wyborów.
:D :D :D
forumowicz

Drogi Adminie,
czwartek minął, przed Nami piątek - ostatni dzień głosowania, więc czas na krótkie podsumowanie.
Prowokacja - to jeden z najstarszych i najlepszych sposobów na poznanie nastrojów w społeczeństwie. Mnie udało się to w 100%. Dobrze jest wiedzieć kto jest kto, kto zabawę naprawdę traktuje jak zabawę, a kto stroszy piórka i robi groźne miny.
Faktem jest, że miałem zastrzeżenia co do nieczytelnych zasad gry, jednak z pewnością nie był to powód do bojkotu Wyborów (choć w polityce z pewnością by był). Na podstawie "wpisów" oraz tzw. "podziękowań za post" w temacie "Bojkot..." oraz innych dot. "Wyborów...", dokonałem analizy negatywnej aktywności forumowiczów, a dokładniej forumowiczek. Wyniki są zatrważające. Jasno z nich wynika, że część nominowanych nie rozumie co to zabawa. Napisałem część, bowiem w tej grupie są także postaci które wykazały się powściągliwością w wydawaniu negatywnych ocen oraz wściekłych ataków - i za to im chwała. Zainteresowanym mogę wysłać na PW moje spostrzeżenia.
Szkoda, że ta zabawa zamieniła się w bratobójczą walkę.
Zablokowany