Więcej luzu
Wybory Królowej forum Nasze Sanatorium 2013
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Wybory Królowej forum Nasze Sanatorium 2013
Więcej luzu
-
forumowicz
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Ps. Myślę, że nikogo nie uraziłam swoim wpisem.
- Asik
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
- Oddział NFZ: Pomorski
Jawa, a na podstawie czego tak sądzisz? Przecież to tylko zabawa...Jawa 53 pisze:Pink popieram Cię w 100% i ponieważ Admin zamknął Twój wątek tutaj nazwę te wybory "Casting na znalezienie nowych naiwnych adoratorek Maxa i Mixa.Pink pisze:...a ja też mam swoją Królową i się nie chwalę...i wcale nie będę pisał jaki ma nick
-
forumowicz
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
JawaJawa 53 pisze:Drogie Panie Słoneczko, Asik i wszystkie które poczuły się urażone moją wypowiedzią .Bardzo przepraszam![]()
![]()
![]()
byłem zdenerwowany zamknięciem przez Admina tematu "Bojkot"jakoś nikt nie zamyka mediów w których PO namawia do bojkotu wyborów.
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
A gdybyś się wczytał w kolejny temat Pinka o rzekomej cenzurze (jest teraz połączony z tamtym by była ciągłość), to byś tam wyczytał dlaczego to zamknąłem. A powodem nie była bynajmniej wypowiedź Pinka bo sam też zabierałem głos w tym wątku.
Jeszcze więc raz powtórzę, czytajcie nim wyślecie własny post. Wiem, czasem można zgubić sens tego o czym było na początku wątku i mi się zdarzały wpadki, ale trzeba czytać, czytać, czytać... i pamiętać, że to tylko zabawa.
Zgoda?
- Asik
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
- Oddział NFZ: Pomorski
Jawa 53 pisze:Drogie Panie Słoneczko, Asik i wszystkie które poczuły się urażone moją wypowiedzią .Bardzo przepraszam![]()
![]()
![]()
byłem zdenerwowany zamknięciem przez Admina tematu "Bojkot"jakoś nikt nie zamyka mediów w których PO namawia do bojkotu wyborów.
-
forumowicz
czwartek minął, przed Nami piątek - ostatni dzień głosowania, więc czas na krótkie podsumowanie.
Prowokacja - to jeden z najstarszych i najlepszych sposobów na poznanie nastrojów w społeczeństwie. Mnie udało się to w 100%. Dobrze jest wiedzieć kto jest kto, kto zabawę naprawdę traktuje jak zabawę, a kto stroszy piórka i robi groźne miny.
Faktem jest, że miałem zastrzeżenia co do nieczytelnych zasad gry, jednak z pewnością nie był to powód do bojkotu Wyborów (choć w polityce z pewnością by był). Na podstawie "wpisów" oraz tzw. "podziękowań za post" w temacie "Bojkot..." oraz innych dot. "Wyborów...", dokonałem analizy negatywnej aktywności forumowiczów, a dokładniej forumowiczek. Wyniki są zatrważające. Jasno z nich wynika, że część nominowanych nie rozumie co to zabawa. Napisałem część, bowiem w tej grupie są także postaci które wykazały się powściągliwością w wydawaniu negatywnych ocen oraz wściekłych ataków - i za to im chwała. Zainteresowanym mogę wysłać na PW moje spostrzeżenia.
Szkoda, że ta zabawa zamieniła się w bratobójczą walkę.