Mężczyzna-dżentelmen,czy to możliwe?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: Mężczyzna-dżentelmen,czy to możliwe?

Post autor: ANDY12345 »

Wszystko zależy Andziu na kogo się trafi :o , a że ludzi jest troszeczku to można różnie trafić... nie wiem tylko czy to od "szczęścia" zależy :oops:
Jedno jest pewne uprzejmość nic nie kosztuje, ale jakie korzyści przynosi sami wiemy :D
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Andy12345, dziękuję :roll: Może i trochę od szczęścia, ale przede wszystkim od nas samych i na ile pozwolimy innym, aby się niesmacznie sobą zachwycali. Przede wszystkim jest pewna zależność pomiędzy środowiskiem, w którym przebywamy a tym jak się zachowujemy i prosty wniosek kultury osobistej nie kupi się na targówku. :roll: :roll: :roll:
Dziękuję :oops:
P.S.Z kulturalnym człowiekiem, a i mądrym przede wszystkim to i dobrze się spotkać, choćby to było tylko Forum NS :P :P
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Nie na za co Andziu :) , napisałem w cudzysłowiu bo np. w pracy trafiamy na ludzi z nie swojego wyboru. Zwykle czas pokazuje na kogo trafiamy .
Kultury się nie kupi... ale można podpatrzeć :lol: . Miłego wieczoru :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

RudaAndzia pisze: 17 lis 2019 15:51
Twoje sugerujące słowa w stosunku do mnie to nadużycie :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Mówi się , ze tylko prawdziwa dama potrafi otoczyć się samymi dżentelmenami :|

Skoro uważasz , ze to nadużycie w stosunku do Twojej osoby , nie będę polemizował :mrgreen:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Waldeklat47, długo myślałeś... :mrgreen: I niestety znowu Ci nie wyszło... :mrgreen: Stary numer :lol: We wszystkim widzisz cudze nieszczęście, potknięcie i próbujesz zrobić wszystko, żeby pokazać innym, że komuś coś nie wyszło, nie udało się i komentujesz to jako Twój tryumf, oj przykre to... I znowu na usta ciśnie się pytanie: czy to postawa dżentelmena... Ciekawe jak postrzega Cię Twoje najbliższe otoczenie?
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Andy12345, przepraszam, ale niektórym to nawet słuchanie i naśladowanie innych nie pomoże, przewaga negatywnej oceny innych wynika częściowo z cech charakteru a przede wszystkim umysłu. Dziękuję, w pracy to zależy, czy jesteś kierownikiem czy szeregowym pracownikiem i nie masz możliwości wyboru i doboru fajnych ludzi...
Dobrej nocy :roll: :roll: :roll:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 256 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

RudaAndzia pisze: 16 lis 2019 18:11 O pamięć wraca niektórym, Czekoladka i Gienia znalazły na swoim szlaku dżentelmenów :roll: :roll: :roll: To dobrze, że o tym napisały, bo już myślałam, że to tylko ja jestem szczęściarą i tylko z samymi dżentelmenami mam w życiu do czynienia. :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam koleżanki :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Andziu , do zachowania tych mężczyzn , którzy mnie otaczają jestem przyzwyczajona :) i na ogół to uprzejme chłopaki ;)
Jednak miałam na myśli to , że gdy znajdziemy się w środowisku obcych nam osób , można spotkać na prawdę różne zachowania :? tamten chłopak mi zaimponował swoją empatią , a przede wszystkim tym , że nie proszony , sam oferował swoją pomoc . Dlatego o nim wspomniałam .

Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

RudaAndzia pisze: 17 lis 2019 22:48 Andy12345, przepraszam, ale niektórym to nawet słuchanie i naśladowanie innych nie pomoże, przewaga negatywnej oceny innych wynika częściowo z cech charakteru a przede wszystkim umysłu. Dziękuję, w pracy to zależy, czy jesteś kierownikiem czy szeregowym pracownikiem i nie masz możliwości wyboru i doboru fajnych ludzi...
Dobrej nocy :roll: :roll: :roll:
Powiem Ci Andziu :kwiat: , że i kierownik nie zawsze ma możliwość wyboru.. osób którymi zarządza. :roll: .. a detektywami od siedmiu boleści się nie przejmuj :D Pozdro :serce:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Maryann, dzięki. Masz rację, że kierowników z krwi i kości to już prawie nie ma, a na układy nie ma rady. Dobrze jest mieć zaje fajnego szefa, miałam szczęścia raz w życiu mieć taką szefową. Po trzech miesiącach staż zaliczony i podwyżka, po roku awans i podwyżka, a później nie chciała, żebym odeszła z firmy... A przy tym nie tylko szef, ale przede wszystkim człowiek i do tego :serce: :serce: :serce: złote, jak trzeba było to zwróciła uwagę, a jak trzeba było to pochwaliła. Cały czas jej słowa mi towarzyszą i bardzo w pracy pomagają, pomimo tego, że mam innego szefa i inną firmę. Dobrze jest powspominać :roll: :roll: :roll:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Waldeklat47, gdzie jesteś? :cry: :cry: :cry:
ODPOWIEDZ