Nowe Łazienki Mineralne Krynica zdrój (01.12- 22.12.2019)
Nowe Łazienki Mineralne Krynica zdrój (01.12- 22.12.2019)
Może ktoś do Krynicy zdrój się wybiera w tym terminie z okolic Lęborka
-
Majeczka57
- Kuracjusz

- Na forum od: 18 lis 2019 20:17
- Oddział NFZ: Śląski
Re: Nowe Łazienki Mineralne Krynica zdrój (01.12- 22.12.2019)
Byłam tam parę lat temu z ZUS-u .Fajne miejsce .Dobre zabiegi ,i jedzenie.Polecam ,choć termin nieciekawy.Pozdrawiam ze Śląska.
-
John2306
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lip 2018 09:10
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 19
Re: Nowe Łazienki Mineralne Krynica zdrój (01.12- 22.12.2019)
Witaj.
Myślę, że jest to jedno z lepszych sanatoriów w Krynicy. W tamtym roku zakończono remont całego skrzydła. Jest malutki basen do ćwiczeń. Ośrodek centralnie położony. Jeżeli jesteś z ZUS to będziesz mieć pokój 2 osobowy , jeżeli z NFZ to od 1 do 4. Jedzenie OK. Zabiegi OK (zwracać trzeba uwagę na czas ich trwania). Trzeba zabrać ze sobą tylko dobry humor i liczyć na spotkanie wspaniałych ludzi. Jest gdzie poszaleć, jest gdzie pochodzić, jest gdzie pojeżdzić, jest co pozwiedzać Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego pobytu.
Myślę, że jest to jedno z lepszych sanatoriów w Krynicy. W tamtym roku zakończono remont całego skrzydła. Jest malutki basen do ćwiczeń. Ośrodek centralnie położony. Jeżeli jesteś z ZUS to będziesz mieć pokój 2 osobowy , jeżeli z NFZ to od 1 do 4. Jedzenie OK. Zabiegi OK (zwracać trzeba uwagę na czas ich trwania). Trzeba zabrać ze sobą tylko dobry humor i liczyć na spotkanie wspaniałych ludzi. Jest gdzie poszaleć, jest gdzie pochodzić, jest gdzie pojeżdzić, jest co pozwiedzać Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego pobytu.