Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Też mam kupę zdjęć ,które robiłam dla siebie,ale tutaj się nie nadają
To ja będę szybsza,bo już w przyszłym roku sobie odpowiednie pocykam
No,chyba że znowu mnie wyślą do Krynicy czy Szczawnicy,to pola do popisu mieć nie będę
A ja do Szczawnicy pojechałbym chętnie raz jeszcze. Mam sentyment do tego miejsca, bo to pierwsze Sanatorium było... wszystko takie nowe, nieznane... fajne. Jeszcze człowiek nie wybrzydzał, pokoik malutki ale z widokiem na Palenicę ... Super
Ale z pewnych względów to raczej niemożliwe. Teraz tylko po płaskim pohasać można