Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam adiutantka - nie wiem czy pomocna będzie Ci moja opinia o tym sanatorium ponieważ byłem tam ok. 2 lat wstecz. Pobyt wspominam bardzo dobrze, zabiegi są OK i są na miejscu za wyjątkiem okładów z borowiny na które trzeba przejść się jakieś 100 m. do pijalni wód. Jeżeli otrzymasz kurację pitną to również tam będziesz musiała przespacerować się. Budynek ma swój klimat, położony jest przy samym deptaku, część jest po remoncie i ta cześć posiada w pokojach łazienki. Być może do tej pory zdążyli wszystkie pokoje wyremontować. W czasie gdy byłem na turnusie, to wyremontowane pokoje przydzielane były dla osób ze skierowaniami z ZUS-u, ja byłem z NFZ i nie miałem takiej okazji. Jedzenie było bardzo smaczne, wolny czas wieczorami można spędzić na dole na tańcach, w budynku organizowane były często różne występy i koncerty. Jeżeli nie byłaś w Budapeszcie to warto się przejechać gdyż organizowane są wyjazdy. Chętnie bym tam jeszcze raz wrócił, miasteczko i okolice są piękne. Parking jest przy budynku ale niewielki i płatny, następny - kawałek drogi.Życzę udanej kuracji.