Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziwnie ? tzn. jak? Ile dziennie spada?.
Krynica jesienią..... piękny termin. Szkoda że była zmuszona zrezygnować ale cóż takie życie. Zdrowie najważniejsze.
Kolczyku, czy Twoja znajoma otrzymała skierowanie z naszego NFZ? Zastanowił mnie numerek z jakim otrzymała przydział. Ja przy numerze 7500 dostałam dopiero weryfikacje a gdzie jeszcze do skierowania . Może inny profil leczenia?
Witaj Ewiko ! Niby reumatologia ale dodatkowo cukrzyca, więc pewnie tam ją wciągnęli. Może też bierze się z tego ,że teraz prowadzi to Radom. Zamierzam wysłać pismo ,żeby nie odsyłali mojego skierowania do weryfikacji tylko przyznali mi sanatorium na koniec stycznia . Mój nr to powyżej 21tys a 18 m-cy mija na koniec tego m-ca.Boję się ,żeby nie przysłali mi jakiegoś zwrotu.Tylko nie wiem czy wysłać do Radomia czy zanieść na Chałubińskiego. Biję się z myślami.Pozdrawiam
Po odesłaniu skierowania i prośbą o zmianę miejsca i terminu,
w przeglądarce jest "weryfikacja po18 m-cach".Wczoraj mnie lekarka zmartwiła,że podobno kolejka od nowa będzie się liczyła.Jak to jest ,wiecie?
Witam- Narewko nie sądzę żebyś musiała od nowa czekać w kolejce. Chyba tylko jeśli lekarz wystawi Ci nowe skierowanie. W końcu odesłali Ci skierowanie do weryfikacji a to samo mówi za siebie. Nie zdziw się tylko jak będziesz mieć wysoki nr w kolejce to o niczym nie świadczy.Pozdrawiam
Zauważyłam, że pulmonologia ma nieco krótszy czas oczekiwania, bo w sumie tylko 20 miesięcy. Koleżanka z innego Nfz też to potwierdza.A ja prosiłam o termin marzec kwiecień 2014, , może się uda i dostanę tak, jak chcialam.Oby!!!!
Witam. Zaglądam do mazowieckiego z nadzieją że ktoś wyjeżdża i podzieli się tą radością z nami a tu..... nic. Piszcie co się dzieje w kolejce bo u mnie wciąż weryfikacja i nie mam pojęcia czy kolejka nabrała tempa czy w dalszym ciągu zadyszka. Pogoda piękna , więc jeśli komuś wypadł ten termin to nie powinien żałować.