Przepraszam pink ,żle mi sie kojarza słowa.."prowokacja"...:analiza negatywnych aktywności forumowiczów ,dokładniej forumowiczek.."Pink pisze:Drogi Adminie,
czwartek minął, przed Nami piątek - ostatni dzień głosowania, więc czas na krótkie podsumowanie.
Prowokacja - to jeden z najstarszych i najlepszych sposobów na poznanie nastrojów w społeczeństwie. Mnie udało się to w 100%. Dobrze jest wiedzieć kto jest kto, kto zabawę naprawdę traktuje jak zabawę, a kto stroszy piórka i robi groźne miny.
Faktem jest, że miałem zastrzeżenia co do nieczytelnych zasad gry, jednak z pewnością nie był to powód do bojkotu Wyborów (choć w polityce z pewnością by był). Na podstawie "wpisów" oraz tzw. "podziękowań za post" w temacie "Bojkot..." oraz innych dot. "Wyborów...", dokonałem analizy negatywnej aktywności forumowiczów, a dokładniej forumowiczek. Wyniki są zatrważające. Jasno z nich wynika, że część nominowanych nie rozumie co to zabawa. Napisałem część, bowiem w tej grupie są także postaci które wykazały się powściągliwością w wydawaniu negatywnych ocen oraz wściekłych ataków - i za to im chwała. Zainteresowanym mogę wysłać na PW moje spostrzeżenia.
Szkoda, że ta zabawa zamieniła się w bratobójczą walkę.
.."Wykazały sie powściągliwością....." i za to im chwała..."
Naprawde pan panie pink sie bawił? To ja nie rozumiem słowa zabawa ,w takim razie proszę mnie oświecić
A panie przestrzegam ,przed "negatywną aktywnoscią "
Pozdrawiam