Duszniki Zdrój 23.10 do 13.11.2019

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
John2306
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lip 2018 09:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 19

Re: Duszniki Zdrój 23.10 do 13.11.2019

Post autor: John2306 »

Miła Pomocna Muzyczko.
Dziękuję Ci bardzo za miłą i pokrzepiającą wcześniejszą korespondencję. Oczywiście wykonałem swoje wcześniejsze plany w Sanatorium w Dusznikach. Wycieczki piesze : 2 x Schronisko Pod Muflonem, 2 x Jamrozowa Polana, 1 x Ranczo, 1 x Torfowisko nie liczę wypadów do miasta.
Wycieczki z Biurem Podróży Dar-Tur : Wiedeń, Broumov -zwiedzanie Browaru + degustacja piwa, Panorama Racławicka i zwiedzanie Wrocławia, Krzeszów i Kamienna Góra.
Ogólnie jestem bardzo zadowolony z pobytu . Myślę , że słowa uznania należą się pracownikom Sanatorium z małymi wyjątkami, ale te dwie osoby miały może zły dzień, a może mi się wydawało. Ponadto o swoich przyszłych klientów powinno zadbać Biuro Podróży. Wycieczki ze zwiedzaniem miast powinny być w dzień, a nie nocą ,gdzie można się potknąć lub przewrócić i dodatkowo przewodnicy powinni posiadać urządzenia nagłaśniające. ( w Wiedniu Przewodnik już ledwie mówił, a w Wrocławiu Przewodnik był słyszany tylko przez czoło kolumny. Ponadto zwiedzanie Panoramy Racławickiej rozpoczęte było z 5 min. opóżnieniem (szczyt komunikacyjny, korki) i oczywiście terminowe opuszczenie Rotundy, wejście następnej grupy zwiedzających. Osoby organizujące przyszłe wycieczki powinny powyższe uwagi uwzględnić, gdyż póżniej dostaje się Bogu Ducha niewinnym Przewodnikom.
Jeszcze raz bardzo cieplutko Ciebie pozdrawiam, życzę dużo zdrówka i spełnienia marzeń. Do usłyszenia :kwiat: :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2018 19:45
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 3 razy

Re: Duszniki Zdrój 23.10 do 13.11.2019

Post autor: Muzyczka »

Witaj John,
Bardzo dziękuję za miłe sprawozdanie z pobytu , rzeczywiście już tak szybko zleciało że wróciłeś..Były napewno piękne dni jesienne i myślę, że zadowolony wróciłeś. Piszesz pozytywnie i dość dużo o wycieczkach i wyjazdach które sobie zaplanowałeś i bardzo fajnie..nawet podwójnie podeszłeś do schroniska pod muflonem i na Jamrozowa Polane, i super, chyba było świetne towarzystwo...!! Brawo!!!
Mam nadzieję, że też z zabiegów jesteś zadowolony, co najważniejsze, a także oby i zdrowo, bezpiecznie minął ten czas sanatoryjny że mimo jesiennych chłodniejsze dni byłeś zdrowy i wszystko było okej...
Piszesz o wycieczkach a koncert jakiś zaliczyłeś w Dusznikach? Pewnie nie było czasu....
Cieszy mnie Twe opisanie i dziękuję.. mam nadzieję,za jesteś zadowolony z wyjazdu...
Ja natomiast w minioną środę dostałam wreszcie skierowanie z NFZ do Świnoujścia w ferie zimowe... więc czekam niebawem na dobrą rehabilitację ..Ale jeszcze dużo czasu, pracy i święta, i nowy rok..hoho....
Dziękuję za pozdrowienia.
Też życzę Ci dużo zdrowia szczęścia pomyślności i pięknych, codziennych chwil..
Do usłyszenia też.