Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Słodkości , Princi nam pozostawiła
Ruda Andzia ,mały jork nie robi nikomu przeszkody tresowany
Bibi , powroty do rzeczywistości ,codzienności
Jeszcze w pracy ,klikam pozdrowienia ,miło gadusiajcie
Dobry wieczór
No w końcu Bibi nam się zmaterializowała
Ja dzisiaj miałam w planach wielkie nicnierobienie.I co ? I pstro o 7.30 telefon z alarmem mamo dzieci chore. I cóż babcia,paltocik na grzbiet i fru do Śródmieścia na dyżur. Dopiero zwlokłam się do domu.
Dobry wieczór. Felice... dobrze być potrzebną... zresztą wnuki to wnuki, zapamiętają.
Padam... siły brak totalnie. Gdzie ta moja energia uciekła... paskuda jedna.
Zatem spacerek, prysznic, paciorek, siusiu i spaaaaać.
Jutro nowy dzień, może słoneczko zajrzy?
Jutro dziadek ma służbę u wnuków,babcia ma inne wcześniej umówione sprawy. Oczywiście wnuki to priorytet,nie umiałabym wymigać się bez baaardzo ważnej przyczyny.
Przespałam się trochę, ale u innych też zmęczenie i troska o najbliższych jest wyczuwalna
Muszę jeszcze zaraz pewne rzeczy podopinać, bo jutro rano muszę wstać, a rano to najlepiej mi się śpi
Miłego wieczoru Koleżanki życzę i kolorowych snów
Witajcie. Ja już od godziny na nogach. Zaraz za kółko i fruuuu.... wypiłam świeżo zmieloną kawę o nazwie Francuski pocałunek... czego ludzie nie wymyślą...
Trzymajcie się ciepło i spędzcie fajnie dzień.
Ciekawe czy filiżanka się odwzajemniła ... cześć Czekoladko i kolejni wybudzający się .... z ramion Morfeusza
Miłego i spokojnego ... rehabilitacji ciąg dalszy