Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Aktualnie czytam " Podróż do Carcassonne" ... z Waszych cennych podpowiedzi. Ostatnio dużo czytam dzieląc czas poza pracą na książki, ręczne robótki, zajęcia domowe - w takiej nie innej kolejności.
Bogutka
Właśnie uzupełniłam zapotrzebowanie na słowo pisane , zobaczymy czy będzie warte polecenia.
Ostatnie moje pozycje to takie miłe, łatwe i przyjemne były .
A ja bym sobie przeczytała coś,co nie jest łatwe i przyjemne
Zaczęłam czytać Moje przyjaciółki z Ravensbrück,dobra,ale to chyba nie to
Znacie może jakiś tytuł podobny do Ósmego życia
Czekoladka pisze: 26 lis 2019 12:45
Dziewczyny...a ja tylko listę robię a ta coraz dłuższa. W grudniu zwolnienie mi się szykuje może nadrobię. Śmiało wyrzucajcie
Czekoladko ale ja tylko czytam książki. ..lekkie,łatwe i przyjemne.....tytuły co jakiś czas wrzucam...dzisiaj przynioslam 5 książek Charlotty Link...skończę OKRUCH...I zacznę czytać
Czasem mi się zdarzy mocny kryminał
Małgosiu... spróbuj Damę z wahadełkiem... lekka... i miłość i deczko kryminału chociaż raczej niskich lotów.pozatym kto tu trylogię Maxa przystojniaka Czornyj łyknął? Z lubością jak ja chociaż trup gonił trupa?
No właśnie... czytając nie lubię przewidywalności, lubię pomyśleć...tak samo z filmami
Skończę 3 tom pani Olejnik i zabieram się za poleconego tutaj Tomasza Kieresa "Nie pozwól mu odejść". A potem... autor The Killing i "Cmentarz tajemnic".