Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry Wieczór Nocnym Markom- dzisiaj zapewne nie będzie tu za dużo zaglądających bo ważny mecz- Gorka przez to że tu było troszkę pustawo wcześniej chodziła spać, a zabawa forumowa z głosowaniem dzisiaj się zakończy- nie chciałbym na ten temat pisać i nikogo oceniać bo nigdy tego nie robiłem i zamierzam tak dalej postępować- ale czytałem wszystko co zostało napisane,nawet do mnie na pw i upewniło mnie to że jednak podjąłem słuszną decyzję co do tej niby zabawy i potwierdziło to co się dzieje w Polskim ryciu politycznym i postępowania są podobne tylko na mniejszą skalę, jestem cierpliwy i poczekam co się jeszcze wydarzy i w przeciwieństwie do co po niektórych nie będę pisał że coś wiem ale nie powiem tylko zacznę pisać otwartym tekstem o wszystkim co mi wiadomo a to dla uzdrowienia atmosfery która czasami robi się gęsta i nie do zniesienia na dłuższą metę, bodajże Elunia albo Medi pisały że nie dadzą się z tego forum wyrzucić- ja ze swojej strony dodam że nie dam się tutaj z nikim skłócić - choćby niektórzy stawali na uszach- mam tutaj sympatycznych rozmówców i znajomych i korespondencja i wspólne spotkania sprawiają mi przyjemność mam nadzieję że z wzajemnością- pozdrawiam serdecznie, tych życzliwych szczególnie
Witam Kruszyna Marika
Kruszynka to nie wiem kto to był,ale jakaś pani mysiowa
Marika owszem,owszem ale ciecz tylko nie procentowa,żeby była nie pogardze niczym
Pozdrawiam