Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wosk polany....to tylko na spełnienie wróżb ,przyszło czekać ...jak ktoś cierpliwość i ochotę ma
Ja nie lałam,to można bez przystanków iść dalej ....z uśmiechem omijając męczydusze
Dzień dobry
Okna ...czy to się opłaci przy tak zmiennej pogodzie
Dzień dobry Forumowicze. Nie mam jeszcze ciasta ani kawy bo dopiero zaczynam zwlekać ciało z łóżka a roboty sporo...Nic to pogoda fajna póki co trzeba działać aby chandrze łeb ukręcić.
Raz jeszcze Andrzejów pozdrawiam a tym co idą w tany życzę cudownej zabawy. Jak to mówił mój sąsiad "trzymta się nie dajta biedzie".
Dzień dobry,
zdaje się, że Ysy mnie wyprzedził z andrzejkowym ciastem i poranną kawusią, ale jest tak smakowite, że nie żałuję, że się pokusiłam...
To może rozdam Wszystkim Buziaczki na dobry początek dnia
Czekoladko, jak Twoje samopoczucie? Jeżeli się nie wyspałaś dobrze i wieje to może niech te okna zaczekają... Dobrego dnia życzę
A Wszystkim życzę na dzisiejszych tańcach andrzejkowych takiego tanga: https://www.youtube.com/watch?v=AIR5XPWK3Vk