Sanatorium ,,Górnik,, Iwonicz-Zdrój
Sanatorium ,,Górnik,, Iwonicz-Zdrój
-
forumowicz
Re: Sanatorium ,,Górnik,, Iwonicz-Zdrój
Jak spytałam czy chciałaby wrócić stwierdziła, że jeden raz wystarczy. Ośrodek w skali od 0 do 5 dostał 3.
Ale wiesz... każdy lubi coś innego, jeden duże uzdrowiska, tańce, drugi spokój i zadupie, trzeci zabiegi...ja Wami życzę fajnych ludzi, ośrodek nie jest zły. Termin no cóż... wpływu na to nie mamy.
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 31 razy
viewtopic.php?f=4&t=22410
Jeżeli ciekawią Cię opinie na temat tego sanatorium, to zaglądnij sobie tutaj.
"Górnik" to najlepsze sanatorium w Iwoniczu. Profesjonalna baza zabiegowa z kriokomorą. Minusem jest brak basenu,
który jest dostępny w obiektach obok ("Sanvit" lub KRUS). Wyżywienie przygotowywane w kuchni na miejscu. Dobre warunki
zakwaterowania, obok budynku parking w dobrej cenie /dwie wersje opłat/, na miejscu kawiarenka gdzie można potańczyć.
Jeżeli jedziecie własnym samochodem, to obowiązkowo dobre opony zimowe. Iwonicz Zdrój położony jest w Beskidzie Niskim
i jest tam trochę niewielkich górek, sanatorium też jest położone na niewielkim wzniesieniu więc żeby uniknąć niespodzianek
lepiej się przygotować. Myślę, że z pobytu w tym obiekcie powinniście być zadowoleni.
wróciłam we wrześniu z Górnika i jestem bardzo zadowolona ( a mam już staż sanatoryjne;)
wyżywienie b.dobre i jak dla mnie aż za duże porcje
pokój 3 os.ale po remoncie b. ładny
zabiegi bardzo dobre i bez wyczekiwania i kolejek
tańce codziennie na dole w kawiarni
cena 0-5 ,stawiam 4+
pozdrawiam
- Ramona2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 paź 2014 18:51
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
Byłam w "Górniku" w zeszłym roku prywatnie miałam jedynkę. Wróciłam bardzo zadowolona pod każdym względem.
Jedzenie bardzo smaczne, duże porcje i urozmaicone ,do każdego posiłku był deser( byłam w kilku sanatoriach prywatnie i uważam , że w Górniku było najlepsze jedzenie,
Panie na stołówce bardzo miłe, nie było problemu jak się spóźniłam na posiłek.
Zabiegi bardzo dobre.
Pozdrawiam