Sanatorium ,,Górnik,, Iwonicz-Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Beti51
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2019 09:22
Oddział NFZ: Wielkopolski

Sanatorium ,,Górnik,, Iwonicz-Zdrój

Post autor: Beti51 »

Witam!Wyjeżdżam z mężem do sanatorium uzdrowiskowego ,,Górnik,, w Iwoniczu-Zdroju w terminie25.01.2020r.-15.02.2020r.Ciekawa jestem opinii na temat w/w sanatorium.Czy jest ktoś kto również jedzie w tym terminie?Jestem Wielkopolski.
forumowicz

Re: Sanatorium ,,Górnik,, Iwonicz-Zdrój

Post autor: forumowicz »

Witaj Beti. Moja przyjaciółka wróciła w sierpniu. Ośrodek spory, pokoje raczej wieloosobowe, miała trójkę. Wyposażenie skromne, ze zdjęcia pamiętam paskudną zieloną wykładzinę. Zabiegi standardowe , kadra ok.. Bardzo narzekała na jedzenie chociaż nie jest osobą wybredną. Porcje małe a smaku brak. Iwonicz malutki obeszły w jeden dzień. Jeździła na wycieczki i na Węgry, i do Lwowa i Solina...nie wiem czy dobrze pamiętam ale ośrodek ja wzniesieniu.
Jak spytałam czy chciałaby wrócić stwierdziła, że jeden raz wystarczy. Ośrodek w skali od 0 do 5 dostał 3.
Ale wiesz... każdy lubi coś innego, jeden duże uzdrowiska, tańce, drugi spokój i zadupie, trzeci zabiegi...ja Wami życzę fajnych ludzi, ośrodek nie jest zły. Termin no cóż... wpływu na to nie mamy.
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: Dzia_dek »

Beti pod linkiem poniżej masz dwóch panów, którzy jadą w tym terminie do "Górnika". Jeden z nich jest z Poznania.
viewtopic.php?f=4&t=22410
Jeżeli ciekawią Cię opinie na temat tego sanatorium, to zaglądnij sobie tutaj.
"Górnik" to najlepsze sanatorium w Iwoniczu. Profesjonalna baza zabiegowa z kriokomorą. Minusem jest brak basenu,
który jest dostępny w obiektach obok ("Sanvit" lub KRUS). Wyżywienie przygotowywane w kuchni na miejscu. Dobre warunki
zakwaterowania, obok budynku parking w dobrej cenie /dwie wersje opłat/, na miejscu kawiarenka gdzie można potańczyć.
Jeżeli jedziecie własnym samochodem, to obowiązkowo dobre opony zimowe. Iwonicz Zdrój położony jest w Beskidzie Niskim
i jest tam trochę niewielkich górek, sanatorium też jest położone na niewielkim wzniesieniu więc żeby uniknąć niespodzianek
lepiej się przygotować. Myślę, że z pobytu w tym obiekcie powinniście być zadowoleni.
Beti51
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2019 09:22

Post autor: Beti51 »

Dziękuję za informację ;) Pozdrawiam
Mila2011
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2019 15:46
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Mila2011 »

Witam
wróciłam we wrześniu z Górnika i jestem bardzo zadowolona ( a mam już staż sanatoryjne;)
wyżywienie b.dobre i jak dla mnie aż za duże porcje
pokój 3 os.ale po remoncie b. ładny
zabiegi bardzo dobre i bez wyczekiwania i kolejek
tańce codziennie na dole w kawiarni
cena 0-5 ,stawiam 4+
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Ramona2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2014 18:51
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Ramona2 »

Witam
Byłam w "Górniku" w zeszłym roku prywatnie miałam jedynkę. Wróciłam bardzo zadowolona pod każdym względem.
Jedzenie bardzo smaczne, duże porcje i urozmaicone ,do każdego posiłku był deser( byłam w kilku sanatoriach prywatnie i uważam , że w Górniku było najlepsze jedzenie,
Panie na stołówce bardzo miłe, nie było problemu jak się spóźniłam na posiłek.
Zabiegi bardzo dobre.
Pozdrawiam
napoleon
Na forum od: 21 lis 2019 18:51

Post autor: napoleon »

Beti51 jeste
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2019 19:01

Post autor: Esterka »

Fajne sanatorium byłam parę lat temu polecam.
eliza1966
Na forum od: 30 gru 2019 09:33
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: eliza1966 »

Najlepsze sanatorium w Bieszczadach. 😃 Byłam w 2009 roku w październiku. Super pobyt. Porównując do innych obiektów naprawdę nie wierzyłam że to pobyt z NFZ.. Trzeba mieć szczęście 🤞 🤞 🤞.. 😃 Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ