No, to zobaczmy jak działa tłum, oraz jaka jest jego siła, i czym się cechuje. Bo rozumiem, że to co napisaliście, albo wkleiliście dotyczy mnie

Popatrzcie, na moje posty. Czy ja pisząc swój post czy w odpowiedzi na czyjś, używam pojedynczych słów, z szyderczym uśmiechem emotikonka?
Nie, bo szanuję tego co pisał, jego wkład i czas. A tu co? Zwykłe lekceważenie....A może niech Ktoś napisze z czym się nie zgadza. Ja mu odpiszę albo nawet przeproszę, jeśli obraziłem. A piszą tu sporo, trzy , cztery osoby.
Choćby pisał głupoty, to jeśli chcę odpowiedzieć, to coś mądrego odpiszę i ustosunkuję się. To jest szacunek. Albo nie piszę nic, jako bez aprobatę.
Bardzo większości dziękuję.
Dalej, to samo dotyczy wstawiania tekstu. Jeszcze większe zlewanie adwersarza. Nawet nam się nie chce, napisać dwóch lub trzech słów krytyki.
Dalej, co to jest klakierstwo?

Patrz wyżej.
Dalej, mam prośbę, do naprawdę dobrego gościa, czyli Andy12345, czy ten utwór był do mnie skierowany, a jeśli tak, to co chciałbyś mi powiedzieć? Proszę Andrzeju, szanuję Cie, a nie chcę Cię obrazić.
Podobne pytanie mam do jawa 53 , co Masz na myśli. Proszę.
Ja nie jestem idealny. Może jestem idiotą, gamoniem i intrygantem, frustratem i nie dorastam Wam do pięt, ale naprawdę zasługuję tylko na poparcie gdy za kimś się ujmę, tylko wtedy?
Mam prawo pisać?, nawet nieprawdę, to mnie poprawcie, ale wyrażam swoje myśli. Przecież to mamy dumnie na ustach, piszmy i wyrażajmy swoje myśli.
Przepraszam, jeśli Ktoś poczuł się dotknięty,tym tekstem.
Prawdę mówiąc, to przepraszam że tu jestem w ogóle, bo zakłóciłem spokój na forum.
Pozdrawiam. Dobranoc.