Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atina pisze: 03 gru 2019 20:33
Dziś skierowanie dostała moja mama rehabilitacja w sanatorium uzdrowiskowym 28 dni,czekała 15 miesięcy
Od 8 stycznia Ciechocinek.
Atina to szybciutko Obserwuje forum i widzę, że teraz na topie jest Ciechocinek. NFZ mazowiecki też tam wysyła.
BarbaraSzczepanska pisze: 03 gru 2019 22:08
Atino to szybko ale może po szpitalne? czy normalnie znfz bo ja mam napisałam 15 miesięcy cieszę się że mama pojedzie miłej rehabilitacji i miłych chwil pozdrawiam serdecznie
Nie ,,poszpitalne,, gdyby byl to Szpital napisałabym ,sanatorium uzdrowiskowe 15 m-cy sugerował fundusz i tak też dostała.
Obserwuje przyspieszenie w każdym oddziale Nfz u nas także
Ja czekam na maj aby złożyć po roku
Atina ja mam reumatologię i mam wpisane Cieplice Zdrój. W 2016 roku byłam w Piwnicznej, w 2018 w Muszynie. Chciałam teraz zmienic region Pewnie dadzą mi Ciechocinek
Coś z pomorskiego mało kto pisze nikt nie chce się pochwalić ? chociaż grudzień ale ładnie dosyć schodzą nr ale na liczniku jeszcze dużo zostało ponad 20000 pozdrawiam