Foto wspomnienia,
-
forumowicz
Re: Foto wspomnienia,
- Asik
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 12 razy
- zdolności dydaktycznych charakteryzujących się umiejętnością szybkiego opracowania metody przekazywania wiadomości i kształtowania nawyków ogólnych prawidłowości uczenia się,
- zdolności konstruktywnych czyli szybkiego projektowania i kształtowania osobowości oraz umiejętność przewidywania rezultatów pracy pedagogicznej w różnych sytuacjach,
- zdolności percepcyjnych dotyczących adekwatnego spostrzegania i pojmowania psychologii kursantek /-ów /
- zdolności ekspresywnych pozwalających na zewnętrzne wyrażanie swoich myśli, wiadomości, przekonań i uczuć, za pośrednictwem mowy oraz mimiki i pantomimiki,
- zdolności autorytatywnych warunkujących pośrednie i bezpośrednie oddziaływanie na uczestników kursu
- zdolności komunikatywnych polegające na prawidłowym zawiązywaniu interakcji, chociaż może tu akurat z kursantkami bym sobie poradził
- zdolności organizatorskich
A tak na poważnie, to po pierwsze nigdy z nikogo i niczego nie drwiłem - nie wiem skąd eluunia wysnuła ten krzywdzący dla mnie wniosek
Ja przecież praktycznie nie używam tej ikonki >>>
Po drugie, być może z powodów wymienionych na wstępie, nie potrafię napisać poradnika czy instrukcji jak to dokładnie zrobić, być może szanowny Admin w sprawach technicznych pokusi się o taki wątek. Może dałbym radę, w myśl zasady charakterystycznej dla prowadzącego szkolenie praktyczne w wojsku >> POKAZUJE I OBJAŚNIAM,
- violet58
- Przyjaciel forum

Wszystko się zgadza, tylko nie wiem czy podany rozmiar zdjęcia jest właściwy 640x40 to jakaś panorama by wyszła, chyba 480 miało być - ale to tak na marginesie.Robeo pisze:Violet umieszcza linki do zdjęć na swoim koncie Google. Jeśli ktoś nie chce zakładać konta Google,....
Konto na Google+ tworzy takie stykówki, czasem nawet poprawia zdjęcia
właśnie biorą się ich różne wielkości co może nie wygląda zbyt estetycznie, ale...
Po wgraniu zdjęcia poproszą o adres e-mail, gdzie zostanie wysłany link do zdjęcia. i tu podobnie - oglądamy zdjęcie, klikamy na nie prawym przyciskiem myszy i COPY link. Potem wstawiamy go w forum między znaczniki IMG (po kliknięciu w IMG).
[ obrazek zewnętrzny ]
- violet58
- Przyjaciel forum

Teraz już grzecznie czekam na innych....