Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: forumowicz »

Z okazji wyboru na Królową Margot :kwiat: i Króla Mixa :)
pragnę życzyć WM (Waszym Miłościom) szczęścia radości,mnogości w potomstwie,kilometrów w nogach i kołach,
wspólnego długiego zycia w zdrowiu i szczęściu,
Miłości wielkiej jak świat :)
Ściskam Was mocno .....

Wzruszone Smoczysko Radosne :)

PS: Mam nadzieję bajkowa braci,że nie pozostanę sam w mych życzeniach ;)
images.jpg
forumowicz

Jak to dobrze że Król nie musi być najmądrzejszy, najpiękniejszy, najbogatszy..... :!: Dziękuję wszystkim którzy postanowili sobie zażartować i mnie wyróżnili :kwiat: . Kłaniam się nisko wszystkim którzy wzięli udział w tej zabawie..,szczególnie kolegom - konkurentom. Dziękuję za gratulacje i serdeczne życzenia :serce: . Mam nadzieję, że w przyszłym roku dojdzie do spotkania forumowego w dużym gronie w czasie "majówki". I wtedy stawiam szampana. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam :serce: :kwiat:
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

mix pisze:Jak to dobrze że Król nie musi być najmądrzejszy, najpiękniejszy, najbogatszy..... :!: Dziękuję wszystkim którzy postanowili sobie zażartować i mnie wyróżnili :kwiat: . Kłaniam się nisko wszystkim którzy wzięli udział w tej zabawie..,szczególnie kolegom - konkurentom. Dziękuję za gratulacje i serdeczne życzenia :serce: . Mam nadzieję, że w przyszłym roku dojdzie do spotkania forumowego w dużym gronie w czasie "majówki". I wtedy stawiam szampana. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam :serce: :kwiat:
:roll: :oops: Buźka dla Króla :D
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Asik »

Mixiu :kwiat: czy to oznacza, że w czasie majówki planowany jest królewski bal? :D :D
forumowicz

Rybko dziękuję za buziaczka :serce: :kwiat: . Asik, dawno nie byłem na balu...,takim prawdziwym z wodzirejem. Może w czasie "majówki" uda się zorganizować. Było by super. Miłego weekendu. Pozdrawiam :serce: :kwiat:
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

To teraz KRÓLU ZŁOTY bierz się do roboty :!: ;) :D
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41

Post autor: Irena0404 »

margot pisze:
Irena0404 pisze:uff...zdążyłam zagłosować, jak widzę, w ostatniej chwili :D
....no i dzięki temu jeśli tylko będę w okolicach Tarnowa , a ściślej ujmując w Janowicach to myślę , że wdepniemy do piwnic Pałacu na małe co nie co :)
WASZA WYSOKOŚĆ, to będzie dla mnie zaszczyt :oops: :oops: :oops: jest tylko mały kłopot :D z tego co wiem, zamek w Janowicach zamknął swoje podwoje :( ale co tam :D są inne miejsca godne Królowej :lol: i...trzymam za słowo :D
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41

Post autor: Irena0404 »

Królowa MARGOT...jak to pięknie brzmi :!: może to przeczucie, ten nick :lol: :lol: :lol:GRATULACJE :kwiat:
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agunia3 »

Gratulacje dla Królowej i Króla :) :kwiat:
forumowicz

Ach ,cały dzionek w realu to i ten matrix zszedł na dalszy plan.Ale czas najwyższy na gratulacje.Królewska para już w obowiązkach :lol: :lol: Gratulacje,,,,,ale końcówka była super ;) :lol: :lol: Pozdrawiam i bawmy się ,,,,,tak poprostu :D :) :)
ODPOWIEDZ