RobeoRobeo pisze:Violet umieszcza linki do zdjęć na swoim koncie Google. Jeśli ktoś nie chce zakładać konta Google, to wystarczy wejść np. na stronę http://tinypic.com/ , wybrać zdjęcie z dysku, zmniejszone do maksymalnych rozmiarów 640x40 pikseli (lub mniejsze) i je wgrać na tamten serwer (wcześniej przepisać literki zabezpieczające przed automatami). Jak już zdjęcie jest wgrane, klikamy w małe zdjęcie po prawej, potem wystarczy prawą myszką kliknąć na zdjęciu i otworzyć grafikę w nowej karcie, albo w nowym oknie i jak już zdjęcie otworzy się na ekranie, bez reklam i dodatków, kopiujemy adres zdjęcia z wiadomej linijki.
Na naszym forum tworząc post wciskamy [img] i wklejamy adres tego zdjęcia (pomiędzy to, co pojawi się w tekście). I gotowe.
Proste ?
Foto wspomnienia,
Re: Foto wspomnienia,
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
to ja Wam za chwilę napiszę przepis na najbardziej wyszukane dania i .........za pół godziny wpadniemy z dziewczynami na kolację.Proste,prawda?Przejdziecie szybki pisemny kurs gotowania i pieczenia
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 12 razy
Przecież napisałem, że brak mi zdolności dydaktycznych i nie potrafię pisać instrukcji.
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
a może Cisnienie poszlo w goreviolet58 pisze:I znów mi się oberwało. Tylko za co???
Przecież napisałem, że brak mi zdolności dydaktycznych i nie potrafię pisać instrukcji.
wchodząc na jakikolwiek TEMAT wszędzie podwyższone ..cisnienie
A może zaczniemy wklejać filmiki -bajki Naszego dzieciństwa -choć z Tym również może być ..PROBLEM
a tak na marginesie Super fotki żałuję ,że Brak mi zdolności na obróbkę i wklejenie kilku obrazującego kołobrzeski Park Żeromskiego z perspektywy dawnego Kombatanta -obiecuję poprosić Mych zawodników ,aby odpowiednio zeskanowali i obrobili
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Można utworzyć nowy dział pt "Nasze zdjęcia",czy też "Foto wspomnienia" jak w tytule postu.Co szanowna administracja na to?
- many
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 cze 2013 19:00
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 4
[ obrazek zewnętrzny ]
[ obrazek zewnętrzny ]
[ obrazek zewnętrzny ]
[ obrazek zewnętrzny ]
[ obrazek zewnętrzny ]
Jesień w Iwoniczu jest bajkowa,pozdrawiam