Życiowe refleksje ....
z przytoczonymi zachowaniami nie spotkałam się w życiu realnym , natomiast tutaj poznałam smak chamstwa, obłudy, braku przyzwoitości czy kultury .
Uczyć nikogo nie będę , nauczałam swoje dzieci, a teraz uczę wnuki jak być przyzwoitym człowiekiem .
W przypadku Forum , tak , jestem zdegustowana i oburzona zachowaniem forumowiczów i nie będę tego eksponować .
Z częścią nie jest mi po drodze i nie mam o czym rozmawiać , ale oni są ... , chamstwo odradza się jak hydra , ucinasz głowę , a następna odrasta
Chcę normalnie funkcjonować , chcę żartować , chcę wstawiać motta , muzykę , chcę czytać myśli nieuchwytne i rozważania , chcę dzielić się malutkimi smuteczkami ale też i radościami , chcę czasami z kimś pisać na PW o tym o czym nie chcę publicznie mówić i wiem , że Ci do których piszę nie upublicznią naszej korespondencji , z przyjemnością opiniuję ośrodki w których jestem i nie oczekuję poklasku , ale z równą przyjemnością czytam co inni napiszą , jeśli ktoś pyta , nie mam problemu aby podzielić się moją wiedzą .....
Na szacunek trzeba zapracować , nie otrzymuje się go ot tak np. z racji długiego stażu na forum.
Teraz napiszę wprost, zachowanie Darka i Maxa jest dla mnie poniżej krytyki i więcej do tematu nie chcę wracać i wałkować tego w nieskończoność.
wszystko już napisałam , chociaż nie, zawsze zostawiam coś tylko dla siebie