Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Może właśnie przyszła chwila
by rozmawiać z sobą częściej
bez kłamstw rozdrapywania ran
może to nie wszystko jeszcze
Może nie za późno będzie
by wreszcie stracony złapać czas
Wiesz Bożenko.....nie wiem czy to wstyd,czy nie,ale nie znałam tego utworu dobry kawałek
Nigdy nie puszczałam tego utworu,ale dzieci moje kochane zabierają mnie dzisiaj na Jej koncert,
to wypadałoby trochę poznać tej pani dorobek ....do wieczora trochę czasu mam
Wiesz Nutko?........ Nie da się znać wszystkiego. Ja czasem też trafiam na coś, czego nie znałam wcześniej. Na ogół tak przypadkiem trafiam, albo..... właśnie tu ktoś coś wstawi I to jest fajne, że jeszcze sporo rzeczy może nas zaskoczyć
Miłych wrażeń na koncercie. Podziel się nimi po powrocie