Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam na forum,
będę w sanatorium w okresie świątecznym i chętnie spotkam się z forumowiczami będącymi w tym czasie w Ustroniu.
A może na czas świąt przepustka i do domu ? Mam sporo wątpliwości, może ktoś był w terminie świątecznym i nie doskwierała samotność ?
Pozdrawiam forumowiczów
Już za parę dni wyjazd a kuracjuszy z forum do Ustronia niewielu. Myślałam o spotkaniu z forumowiczami. Haniu może my jako "przedstawicielki" forum poznamy się w Ustroniu ?
Witam
Ja jade tam 7.01.2019 moglaby pani juz po przyjezdzie do sanatorium napisac cos wiecej o tym miejscu,i jak wyglada pokoj?
Pozdrwaiam i zycze udanego odpoczynku
Jagoda 58 pisze: 05 gru 2019 15:43
Witam
Ja jade tam 7.01.2019 moglaby pani juz po przyjezdzie do sanatorium napisac cos wiecej o tym miejscu,i jak wyglada pokoj?
Pozdrwaiam i zycze udanego odpoczynku
Za kilka dni napiszę moją opinię o Rosomaku w temacie opinie o sanatoriach, sama wiem, że przed wyjazdem czytamy każdą a najlepiej pozytywną.
Pozdrawiam