MSWiA-Kołobrzeg
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 22 razy
- Podziękowano: 103 razy
Re: MSWiA-Kołobrzeg
Najbardziej wkurzały mnie tam widoczne podziały na lepszych i gorszych,czyli mających układy lub nie.Wiadomo było,ze o przydziale pokoju 1-osobowego lub tego po remoncie decydują TYLKO układy.Teraz zima to może i przeciętny Kowalski załapie się na coś lepszego.Najbardziej poniżające było dla mnie przyjęcie - w jakiejś dziwnej wielkiej sali,w tłumie ludzi gdzie o intymności rozmowy o swoich schorzeniach nie było mowy.I nie chcę być formalistką ale gdzie choćby ustawa o przestrzeganiu danych osobowych?
Widzę Selene , że byłaś w tym samym czasie co ja w Kołobrzegu , w ośrodku MSWiA miałem okazję być w tym niższym budynku z kurtuazyjną wizytą , poznałem miłe osoby będące tam na kuracji . Nie narzekały na pobyt , także więcej optymizmu a będzie dobrze . Kołobrzeg to bardzo urocze miasto i jeśli trafi się na miłe towarzystwo to taki pobyt mija bardzo szybko .
Pozdrawiam !
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Tak moczyku byłam w weekend listopadowy i zamierzam wkrótce się wybrać ponowienie.
Czy Ty również polubiłeś Kołobrzeg?
Pozdrawiam
Selene
-
Lidziunia85
- Na forum od: 19 paź 2012 20:47
MSWiA-Kołobrzeg 2014
przejście 100 metrów do pobliskiej parafii gdzie można parkować za polowę powyższej ceny. Na pobyt sanatoryjny ośrodek na 4, na pobyt komercyjny za cenę sugerowaną w stronie ośrodka to sprawdźcie sami. Na szczęście morze zawsze wita mnie takie samo!
z interwencją u pani przełożonej pielęgniarek nic nie mogliśmy zdziałać-pani bardzo nieprzyjemna,dopiero po interwencji u pana dyrektora zmieniono nam pokój. Zero organizacji, przyjmowanie i traktowanie kuracjuszy uwłacza człowiekowi.Zabiegi oraz osoby je obsługujące,pana dyrektora, panie sprzątające chciałabym bardzo pochwalić-wiedzą po co tam są.