Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No szanowny Janie jak wyrażnie napisane ze z NFZ to powiedz i wytlumacz co to jest wniosek z tego NFZ. Bo jakoś takiego czegos jak wniosek z nfz nie ma. Jaknie wiesz na podstawie jaiego dokumentu ciebie kirują z NFZ to co Ty masz do powiedzenia, Troche sacunku do prawidlowego nazewnictwa dokumentów, przynajmniej żeby innyc nie pworwadac w błąd. Wniosek to masz z zusu, wiec w swojej mądrości racz to rozgranivczyc i nie wprowadac w błąd innych.
Drogi kolego nie wiem o co ci chodzi ale nie jesteś z naszego terenu to jeszcze czepiasz się drobiazgów. Wszyscy wiedzą o co chodzi. Wyluzuj. Święta idą więc nie wprowadzaj nerwowej atmosfery. Wesołych świąt i lepszego nowego roku.
baryla1969 pisze: 10 gru 2019 21:00
No szanowny Janie jak wyrażnie napisane ze z NFZ to powiedz i wytlumacz co to jest wniosek z tego NFZ. Bo jakoś takiego czegos jak wniosek z nfz nie ma. Jaknie wiesz na podstawie jaiego dokumentu ciebie kirują z NFZ to co Ty masz do powiedzenia, Troche sacunku do prawidlowego nazewnictwa dokumentów, przynajmniej żeby innyc nie pworwadac w błąd. Wniosek to masz z zusu, wiec w swojej mądrości racz to rozgranivczyc i nie wprowadac w błąd innych.
Oby tylko takie błędy ludzie popełniali W cytowanej powyżej wypowiedzi komputer podkreślił mi 16 wyrazów z błędem. Ot taka i mądrość autora.
To zgodnie z przysłowiem: Przygadał kocioł garnkowi
Tomek nie bądź taki pewien, te 90% dotyczy wszystkich skierowań. Pulmonologia nie wymaga specjalnej aparatury, wyziewy , inhalacje są w każdym sanatorium.
Kiedyś z ciekawości co mi może grozić, przeglądałem na stronie NFZ wykaz ośrodków do których kierują ze schorzeniami pulmonologicznymi. Było tam ok. 20 uzdrowisk. Nałęczowa nie było. I tym się pocieszam.
Nie wiem na ile ta lista jest aktualna.