Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Szukam kontaktu z panią Basią z turnusu 16.08, brunetka w okularach z Warszawy operował panią pan doktor Lis. Proszę o kontakt ewentualnie ktoś kto ma z nią kontakt.
to tylko się cieszyć bo....ja tez z prewencji rentowej mialam wypadek samochodowy 10 miesięcy temu,dostałam świadczenie rehabilitacyjne..nadal nie doszłam do siebie i siedzę w domku i pierdzę w stołek a to dlaczego są "wyróżnienia" takie w związku z pokojami ?
Hej dziewczyny ja też jadę z Zusu to mam szansę na pokój z łazienką. Fajnie by było dzielić ja tylko z współólokatorka Coraz bliżej do wyjazdu a coraz bardziej zestresowana. Kasia a Ty jak masz skierowanie z Zusu to masz określony termin od kiedy do kiedy bo ja mam w skierowaniu napisane że od 3 listopada i nie końcowego terminu