Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry. Święta świętami ale kawę trzeba wypić zapraszam właśnie parzę ciacho też się znajdzie mam szarlotkę mama piekła, karpatkę moje popisowe ciacho i makowca to niestety sklepowe.
Zapraszam
Dzień dobry wszystkim
Jednak poszłam spać, żeby dzisiaj być w formie do dalszego świętowania
Przysiądę się do kawki, dzięki Balbinko
Miłego świętowania
Cześć Słoneczka , no to ładnie dietkę cud uprawiacie , a później mocne postanowienia na nowy rok .... ale co tam w piekiełku troszku tłuszczyku do opalanie też się przyda , miłego świętowania