Iwonicz Zdrój 13.11.2019 crr KRUS

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Violet
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2019 16:43
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Iwonicz Zdrój 13.11.2019 crr KRUS

Post autor: Violet »

Pokoje. Byłam w dwójce od strony ulicy. Pokoik bardzo malutki, łazienka i WC na spółkę z drugim pokojem. Akurat w trakcie mojego pobytu były mrozy i w pokoju było nieco chłodno. Zasadniczo po obiekcie chodziłam w bluzce z kurtkim rękawem i ma to polar. Lub sama bluzka z długim. Na stołówce przy oknach było dość chlodno. Warto zabrać jakiś sweter.
Awatar użytkownika
Violet
Kuracjusz
Kuracjusz

Stołówka. Duża , widna , zadbana. Jedzenie znośne. Niestety mało warzyw, surówek. Miałam szczęście , że dwóch współjedzacych mężczyzn nie lubiło surówek :lol: Dzięki temu ten malutki półmisek dzieliłam na siebie i męża...a i tak ledwo poczułam te warzywka ;) Owoców nie było, deserów też. Bida ogólnie. Ale głodna nie chodziłam.
Awatar użytkownika
Violet
Kuracjusz
Kuracjusz

Sam Iwonicz całkiem klimatyczny. Szkoda tylko, że nie ma nigdzie blisko sauny w dobrej cenie i jakości. Balety na dole w crr kiepskie. Zespół non stop gra to samo. I na tej małej sale straszny zaduch.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 254 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Będac w Horyńcu jeszcze zatęsknisz za tą salką :lol: :lol: :lol: