Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam. Przeczytajcie sobie artykuł w internecie Fakt 24, w którym cytują ministra PIS. Stwierdził on, że dużo Polaków umiera z powodu smogu i nawet umierają w uzdrowiskach. Teraz już wiemy, dlaczego ZUS nie podpisał kontraktu na oddechówkę z Ustroniem -Równicą. Faktycznie zimą tam kuracjusze ze schorzeniami dolnych dróg oddechowych na pewno nie polepszali swojego stanu zdrowia. Byłem tam w miesiącu styczniu i mogę się na ten temat wypowiadać na własnym przykładzie. Nigdy w okresie grzewczym nie pojadę do żadnego uzdrowiska w górach. Ale jest to tylko moje zdanie jako chorującego na dolne drogi oddechowe.Pozdrawiam
Haj Nocne
Ostatnio rzadko tu zaglądam ale jakoś ciągle nie mogę "ogarnąć kuwety"
Mam nadzieję, że już niedługo wszystko wróci na właściwe tory.
Pozdrawiam.... buziole zostawiam
Buziole w południe i to pod koniec roku dla Ciebie też Fura Buzioli Princi i zakończ ten rok optymistycznie-bez tego.....białego w tle Pozdrowienia ,Serdeczności i Buziole Przesyłam,Miłego dnia Życząc dobrze że nie muszę używać....striptizu na ból......gardła ciekawe jak Max to....stosuje i gdzie
FAktycznie Ostatnia niedziela roku to NIEDZIELA CUDÓW
NAwet Wielebny dziś Totalnie się zakręcił szukał Intencji Ofiary a na końiec Stwierdził że i tak taca będzie MAŁA to nie ogłasza .
Zastanawiam się czy pustka spowodowała że zmieniają TON
Strepsils ze STEPTISEM dobre tez zastanawiam się Co Max- pocznie w temacie może rozwinie
Witam Darku taca pusta bo na Święta były wydatki a jak jeszcze nie ma terminala to karta bezużyteczna Max to pewnie zrobi jakiś...kasting na ten.....str.....il