Od 29.10.2013 Szczawno Zdrój:)

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
antygona28
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 lip 2013 07:55

Re: Od 29.10.2013 Szczawno Zdrój:)

Post autor: antygona28 »

Gosia43 :kwiat: Ja również byłam zaskoczona ale to dlatego że na komisi nie powiedziała do lekarza o przydziale z NFZ. zadzwoniałm do oddziału Zus i dowiedziałm się bym lepiej nie rezygnował ... a i z tego wszyskiego pomieszałam daty jade w listopadzie. ktoś porostu zrezygnaował więc wcisneli chyba mnie.... dziś wysyłam rezygnacje do NFZ i ciekawe co mi odpiszą bo prosze o przesunięcie terminu....pozdrawiam
Pozdrawiam wszyskich i rezygnuje z tego forum tylko nie wiem jak tu się na dobre wylogować jak ktoś wie prosze o pomoc....
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Post autor: Gosia43 »

A to takie buty :o :o :o życze Ci miłego wypoczynku i powodzenia na ponownej komisji :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Kamka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 paź 2013 21:57
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Kamka »

No to z tego wniosek, że tylko Gosia i ja jedziemy do Szczawna z naszych forumowiczów. No cóż Gocha...nie pozstaje nam nic innego jak tylko zawojować świat:):):) Taki to już nasz los... :lol:
ODPOWIEDZ