Krynica Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
zosia5
Na forum od: 11 paź 2013 09:01
Oddział NFZ: Mazowiecki

Krynica Zdrój

Post autor: zosia5 »

Jadę od 22 października z Warszawy do Krynicy Zdroju, do 20 Wojskowego Szpitala Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjnego SP ZOZ, może ktoś jedzie w tym terminie? We dwoje byłoby raźniej odbyc podróż.
Zosia
zojka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 08 paź 2013 19:49
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Krynica Zdrój

Post autor: zojka »

Cześć Zosia jadę do Krynicy, ale początkiem listopada,też jestem Zosia!Jadę z Rzeszowa do Nowych Łazienek Mineralnych do sanatorium z NFZ....byłaś może kiedyś w Łazienkach, jeśli tak to napisz jak tam jest, czy można dostać jedynkę,telefonowałam kiedyś, ale mi powiedzieli, że oddziałowano wszystkim na miejscu decyduje i nie ma możliwości rezerwacji. Raczej autobusem pojadę, ale jeszcze nie wiem na pewno. Pozdrawiam
zojka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 08 paź 2013 19:49
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: zojka »

Cześć Zosia jadę do Krynicy, ale początkiem listopada,też jestem Zosia!Jadę z Rzeszowa do Nowych Łazienek Mineralnych do sanatorium z NFZ....byłaś może kiedyś w Łazienkach, jeśli tak to napisz jak tam jest, czy można dostać jedynkę,telefonowałam kiedyś, ale mi powiedzieli, że oddziałowano wszystkim na miejscu decyduje i nie ma możliwości rezerwacji. Raczej autobusem pojadę, ale jeszcze nie wiem na pewno. Pozdrawiam
h_e_s_a
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2013 13:11
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: h_e_s_a »

Jadę do Krynicy 22.10 nocnym autobusem z Wa-wy ;) Pozdrawiam.
janeks
Na forum od: 15 paź 2013 16:25
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: janeks »

jade do Krynicy Zdroju 09.11.2013 ze Ślaska
ODPOWIEDZ