Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sloneczko pisze:Królowo Margotko , że ja kurczę nie umie tak odpoczywać jak inni ....leżakowanie, drinki, kawusia z mleczkiem.....ja to tak ...po chłopsku...albo rybki albo akwarium
Królowo Słoneczko ja nic nie pisałam o leżakowaniu , a kawusia z mleczkiem to profanacja małej czarnej .....tylko czarna i bez słodkości ...to konsumuje się na deserek , a drinki to tylko w towarzystwie miłych gości