Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ghjkl pisze: 01 sty 2020 14:39
Droga eljuve ciesze sie z moge poznac osobe mieszkajaca kolo Nowej Rudy.Osobiscie w dziecinistwie spedzialem kazde wakacje w Ludwikowicach i mam ogromny sentyment do okolic Nowej Rudy.Wiem tez ze pare osoby dojezdza z Nowej Rudy do pracy w Wielkiej Pieniawie.I dlatego jako staly (rezydent ha,ha mialem tam przyjemnosc przebywac ponad dziesiec razy)moge ci doradzic gdzie zaparkowc sam.Parking za sanatorium odradzam zdecydowanie (koszy nieprzyzwoite).Jest blisko parking prywatny na konicu parku (fajny) ale tez jest parking za sanatorium o nazwie Zdrowie troszke dalej warto zapytac.Jezeli bedziesz miala bardziej zawiklane i cie nurtujace pytania dotyczace Wielkiej Pieniawy pytaj ja jako twoj (krajan ha,ha)z przyjemnoscia sluze swoja wiedza.ostanio byle ww obiekcie w maju 2019 pozdrawiam.
Jak już to drogi jestem facetem hihi
Czyli parking na końcu parku , tak ? Lub parking za sanatorium Zdrowie ? A byłbyś tak dobry i zaznaczył byś mi te parkingi na mapce ? Jakie to będą koszta za 21 dni ?
A jak sytuacja wygląda z deską do prasowania ? Żelazko turystyczne sobie wziąłem takie małe , ale teraz właśnie myślę o desce ... Jest na wyposażeniu pokoju ?
Hej.
W sanatorium Wielka Pieniawa na parterze jest małe pomieszczenie prasowalnia i tam jest żelazko i deska do prasowania...
jedyny kłopot to czasem jak ktoś pożyczy żeby oddał klucz bo pani na recepcji odpowiada że został klucz wypożyczony i jeszcze nikt nie zwrócił...więc ta osoba co pożyczyła powinna być prasowalni i prasować ...ewentualnie do pokoju za nich rzeczy i szybko zwrócić... Widzę że ambitnie się szykujesz i o wielu rzeczach myślisz... brawo brawo brawo...
Ja ostatnio jak pojechałam prywatnie do Kołobrzegu w weekend majowy zapomniałam najważniejszych rzeczy - leków....oby Ci się to nie przydarzyło.. ale potem z domu mi przysłali pocztą i doszło przez jeden dzień..szybko..
jeśli chodzi o kosmetyki gdyby coś niechcący zapomnieć to jest bardzo dobrze zaopatrzony Rossmann w Polanicy....
Serdecznie pozdrawiam...
dokladnie nie napisze ile kosztuje parking bo poprostu nie pamietam jak bylem ostatnio to mialem parking dla niepelnosprawnych przy pieniawie.Ale wczesniesze pobyt parkowalem na ww parkingach i cena byla przyzwoita.jezeli chodzi o to co zabrac to proponuje karte bankowa ona wszystko zalatwi.To oczywiscie zart.Wszystko jest na miejscu nie trzeba taszczyc nic z soba,Moja rada proponuje doplacic do szwedzkiego stolu i przyjemnie spozywac posilki na pieknym tarasie.pozdrawiam
No nic ... Myślę , że jak ogarnę parking to z resztą powinno być ok
Leki mam spakowane , ale też przygotowana recepta na nową partię , bo już się kończą , także jutro wybieram i też powinno być ok
Jutro się wszystko okaże , bo jutro zaczynam trzy tygodniowy pobyt